Mange mener så mye om Norges mest leste blogger, Caroline Berg Eriksen, best kjent som “fotballfrue” skaper overskrifter igjen. Akkurat slik hun gjorde bare timer etter fødselen da hun hadde nedkommet med sitt første barn, datteren Nelia.

Eriksen viste en veltrent og flat mage, noe som fikk mødre i hele landet til å skrike om seg.  Nå vil hylekoret rope på nytt, men med langt mer positive ordelag enn sist. I en trang badedrakt i sort skinn og innsmurt i babyolje er det en nesten ugjenkjennelig topp blogger vi kan finne i motemagasinet StyleMag.

“Hva andre mener om meg bryr meg ikke, og jeg gjør som jeg selv vil både med klær, frisyre og setter fokus på alt presset blant mange unge rundt det å se normal ut”. Sier Berg Eriksen til magasinet i neste nummer av StyleMag. Videre forteller hun at mange alltid har hatt en mening om kroppen, om magen og hvor raskt hun kom seg etter fødselen. “Folk må bare akseptere meg som jeg er”.

“Fotballfrue” har mer enn 100.000 lesere hver eneste dag og har hatt en gradvis vekst de fire siste årene.

Utseende er av stor betydning for topp-bloggeren, men er mest kjent for å ha en Barbie/ Prinsesse-look. Nå viser Caroline en helt annen side av seg selv, som vi må innrømme er svært kledelig. De lange krøllene er borte, nå viser hun en langt hardere stil over hele linja.

Veltrent, sexy, rufsete og tøff er de beste betegnelse vi har lyst til å sette på den nye Fotballfrua.

“Fotballfrue” ligner på alt annet enn en mamma som fikk et barn for et halvt år siden. Hun ser både veltrent og sexy ut i det vampete antrekket. Her er det ikke så mange som kan sette fingeren på noe. Selvsagt vil det komme meldinger og kommentarer som alltid når det gjelder Norges mest leste blogger, men de som velger å kritisere dette har selv mangel på det meste.

Halve Norge satte frokosten i vrangstrupen da Fotballfrue kom rett i fra fødestua med “sixpack”.  Til og med TV-stasjoner i USA ville vite hemmeligheten rundt det mye omtalte bilde som skapte bølger og rabalder ingen kunne forutse.

– Flere mødre uttalte seg i negative ordelag, noen ble til og med kraftig forbanna, villsint for at Berg Eriksen ikke kan fokusere på sitt nyfødte barn og ikke kropp. Faktum er jo at de fleste var så misunnelige at de gråt sine modige tårer for at ikke også de hadde “sixpack” og mage mindre enn 100 timer etter fødselen.

– Er det ikke litt typisk norsk å være i fistel over noen som provoserer, men som i realiteten har grunn til å være stolt over seg selv? Er det ikke litt typisk jantelov å skrike ut over noen som skiller seg ut? Selvsagt er det typisk norsk. Å se ut som Berg Eriksen bare dager etter en fødsel er smått utrolig og kun det. De nye bildene har hun selvsagt også all grunn til å være veldig stolt over.

Det er helt sikkert mange som er opprørt over de nye sexy bildene av Caroline, men her er det bare en ting å si, fy faen for ei dame! Imponert. Stå på “Fotballfrue”!

Magasinet StyleMag er i salg fra mandag 26. mai, der kan du finne en rekke bilder av den frekke og flotte Caroline, samt et lengre intervju.

 

Kilde: Stylemag.no

Foto: Flickr/ LazyMiza

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Van Gaals to første signeringer!

Manchester Uniteds nye manager ligger ikke på stranda og feirer sin gylne avtale som gir 62 åringen £6 millioner pr...

Lukk