Norges mest leste blogger innrømmer på egen blogg http://fotballfrue.no/ at hun i en liten periode i livet ikke tok til seg nok næring og ble innlagt på sykehuset.

Norges mest populære nettavis, Dagbladet.no skriver om saken hentet fra hennes blogg. Men det er liten tvil om at både bloggeren og fotballspilleren har et direkte problematisk syn på kroppsvekt når det er utelukkende en ting som står i hodet på begge to.

– Lillestrøm spilleren Lars-Kristian Eriksen påstod i et innlegg på sin kone Caroline Berg Eriksens blogg, at Beyoncé og Kim Kardashian var ca 20 kg for overvektig. To av verdens mest attraktive og kjente kvinner, og mest kjent for sine fantastiske og veldreide kropper.

Men nå kommer heldigvis sannheten fram og det viser seg at Caroline slet med kjærlighets sorg, og et sterkt ønske om å se ut som Mary Kate Olsen.

Mary K. Olsen Foto: flickr.com

Olsen tvillingene ser ikke friske ut, og jeg er ikke sikker på at det er slik Berg Eriksen ser på sine forbilder på samme måte i dag. Uansett så er det tøft gjort å komme med historien. Spørsmålet er vel om det ikke burde kommet tidligere…

Gjennom bloggen er det kjent at både Berg Eriksen og ektemannen, Lillestrøm-spilleren, Lars-Kristian Eriksen (27) er tilhengere av LCHF-dietten, som baserer seg på at man skal spise fett fremfor karbohydrater.

Denne dietten tillater henne derfor å fråtse i mat som for mange regnes som «forbudt», nemlig majones, bacon og mørk sjokolade.

 

Men, som hun skriver i blogginnlegget, i 2006 opplevde hun at mat ble mindre og mindre fristende, og det ble enkelt å hoppe over måltider. Vann fikk henne til å føle seg oppblåst. Aller best trivdes hun med å sitte på internett for å se på Mary Kate.

Caroline Foto: NRK.no

– Jeg synes topp-bloggeren må få lov til å skrive, spise og gjøre som hun vil med eget liv og en blogg. Vi bor i et fritt land, Men det er et problem.

Norges mest leste blogger må ta leserne på alvor og tenke nøye gjennom signaleffekten det har på leserne. De er fra 10 til 18 år, og ser opp til Norges mest leste blogger. Derfor er det så inderlig viktig at det som står på trykk har rot i virkeligheten.

Hvis bloggere leser at du blir så tynn som Caroline av å trene hardt og spise riktig, så ikke tro på det. Man blir så tynn av å la være å spise.

Jeg vil takke Caroline Berg Eriksen for at hun ,sent men godt- kommer med sannheten, og bekrefter at det har vært andre ting enn sunt kosthold og trening som står bak hennes utseendet.

– Selv har jeg ved en rekke ganger prøvd å kommentere på topp bloggeren sin side, uten å bli akseptert. Alle kommentarer blir slettet fortløpende. Det er uprofesjonelt av en så profilert blogger, og ikke vil ha spørsmål eller andre kommentarer som setter noen av hennes blogginnlegg i et dårlig lys. /2011/06/toppbloggere-sletter-kritiske-kommentarer/

Nå uttrykker bloggeren, som hun har gjort flere ganger før, at hun er fornøyd med sin egen kropp. Hun legger vekt på at hun selv er sunn og frisk, og ikke for tynn, slik som folk til stadighet har kommentert og kritisert.

Fotballfrue Eriksen er mer lykkelig enn noen gang ifølge Dagbladet.no og det er veldig godt å høre.

Jeg vil ønske topp-bloggeren lykke til med LCHF-dietten, ekteskapet og bloggen- som hadde fortjent å vise alle kommentarer ,og ikke bare de som er direkte positive.

Siden blogginnlegget ble lagt ut er det kommet 360 kommentarer og samtlige er av positiv karakter. Min kommentar som inneholdt et spørsmål eller to, ble elegant slettet…

Her er det mange som må få opp øynene for direkte svindel-

Men som sagt, det er jo et fritt land…

Vargas

Kilde

http://www.kjendis.no/2011/06/27/kjendis/caroline_berg_eriksen/fotballfrue/lars-kristian_eriksen/blogg/17091334/

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Toppbloggere sletter kritiske kommentarer

Jeg har ved gjentatte anledninger lagt merke til at flere av de største og mest populære bloggerene sletter kommentarer som ikke...

Privatsjåfør for dessert generasjonen

 Det er viktig at ungdommen har venner og er sosiale - Problemet er de SKAL noe hele tiden. Kan...

Lukk