TV2 sliter med å finne de helt store kanonene til sitt tidligere så svært populære danseprogram. Nå har Norges største kommersielle TV-kanal måtte velge langt nede på Kjendis stigen, på det som må betegnes som C og D kjendiser.

Davy Wathne, Ole Gunnar Solskjær, Petter Northug, Petter Stordalen, Sissel Kyrkjebø og Therese Johaug er navn som burde selvsagt ha blitt plukket ut for opprettholde underholdningsverdien. I stedet må vi ta til takke med en blogger, en ex fotballspiller og en komiker ingen husker navnet på verken før eller etter Skal vi danse.

Selvsagt er det verre for TV2 å få med de helt store kanonene, men med riktig list og nok penger er det meste mulig. Blant de utvalgte den kommende sesongen av TVs danseunderholdning må det være Per Heimly som er den mest profilerte. En av Norges beste fotografer.

Seerantallet har ligget på 700-800.000 seere på sitt beste, man må regne med at disse tallene blir halvert med en slik gjesteliste av kjente mennesker, dessverre.

SKAL VI DANSE TV2 2014Her er deltagerne til årets Skal vi danse Foto: Thomas Reisæter/ TV2

Skal vi danse har lenge vært TV2s flaggskip som høstens store lørdagsunderholdning, men dette kan fort bli den tiende og siste sesongen for en periode. Veldig få mennesker vet hvem disse deltagerne er. I så måte kunne like gjerne Kari og Ola Nordmann hat fått muligheten til å vise seg fra i palletter, ballkjole og dansesko.

Her er de 12 utvalgte for jubileumssesongen for Skal vi Danse:

 • Roar Strand (EX-Rosenborg)
 • Zahid Ali (Komiker)
 • Linnéa Myhre (Forfatter)
 • Per Heimly (Fotograf)
 • Idar Vollvik (investor)
 • Andre Villa (Motorcross-kjører)
 • Kash King (Skuespiller/ Musiker)
 • Caroline Berg Eriksen (Blogger)
 • Agnete Kristin Johnsen (Artist)
 • Kine Hellebust (Skuespiller/ Musiker)
 • Fam Irvoll (Designer)
 • Line Verndal (Skuespiller)

Hvis du skulle få lov til å velge på øverste hylle i Norge, hvem ville du ha sett på dansegolvet, om du ble tvunget til å se på? Det er vel heller tvilsomt om noen av disse du finner blant disse 12, er på din ønskeliste?

Når det er sagt, du skal ikke se bort i fra at det bli underholdning av å se faglig dyktige Nesten-kjendiser drite seg ut på TV. Når Carl Ivar og hans Eli kan klare å imponere så kan vel også denne gjengen trene seg til et visst nivå.

Premien for å vinne Norges mest omtale dansekonkurranse er en diger pokal, en sydentur med TV2 på slep. Om det er verdt 10 uker med mange timers trening hver eneste dag, gnagsår og enormt vekttap så velbekomme.

Tidligere Melodi Grand Prix-vinner, Didrik Solli-Tangen og tidligere Skal vi danse-vinner Katrine Moholt er programledere.

Caroline Berg Eriksen var ikke tilstede da TV tok bilder av den sjarmerende gjengen med deltagere.

 

 

Kilde TV2.no

Vargas

Didriksons Olivia jakke fra Didriksonsshop

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen 2014- TV2 søker etter tøffe damer!

TV2 og produksjonsselskapet Strix søker etter tøffe damer, damer som tør å si ifra og som tør å være seg...

Cristiano Ronaldo med et større ego enn Kølnerdomen

https://www.youtube.com/watch?v=Gh9Y-FMz7o0 Kølnerdomen, et gigantisk byggverk det tok 600 år å bygge, en romersk-katolsk katedral som er en av Tysklands store...

Lukk