Det ser ut til at Norges mest leste blogger, «Fotballfrue» er vippet ned fra tronen på Norges offisielle bloggliste, Blogglisten.no Det er den smellvakre 17 åringen Therese Charlotte Margrethe Nielsen fra Tromsø med bloggen tcmn.blogg.no som troner på 1. plass over Norges mest leste bloggere.

 Therese er nok en typisk rosa-blogger som liker å skrive om det de fleste bloggere liker å lese om. Mote, hår, sminke og sko. Allikevel kommer det raskt fram av Norges mest leste blogger at hun har noe å komme med. Hun er både morsom og reflektert. Hun skriver veldig bra og er flink med bilder. Det er ikke så rart at Therese er den de fleste søker etter når de ønsker å lese rosa- bloggere.

Hun tar sine kritikere med stø hånd og gjør mobberne og kritikerne om til ironiske og velskrevne innlegg på egen blogg. Det er bra gjort Therese!

– Noen av toppbloggerne har litt lett for å synes for bra om seg selv. Dette avsløres lett ved at kommentarer eller spørsmål av noe kritisk kararakter alltid blir slettet. Man kan skjønne at det ikke alltid er lett å svare på kritikk, allikevel gir det et feil bilde av bloggeren når det kun er ros og positiv omtale som blir stående i kommentarfeltet.

 Therese som kun er 17 år står etter min mening rakrygget i stormen. Hun får både kritikk og kommentarer av lite hyggelig art. Til tross for dette så lar hun kommentaren stå åpen. Da får leseren et innblikk i hvor mye en toppblogger faktisk må gå gjennom av oppgulp fra almuen.

Det er mange misunnelige drittsekker der ute, som ikke kan dy seg og må slenge med leppa. Svært ofte usaklig. Dette kommer ikke fram om bloggeren velger å slette kommentaren.

Blåser på toppene har det alltid gjort, så også i bloggosfæren.

«VOE», eller Emilie Nereng som hun egentlig heter- valgte å kutte ut bloggingen for en periode fordi det ble for mye usaklige og krasse kommentarer. Heldigvis har «VOE» blitt mer moden og blogger nå heldigvis for fult igjen.

– «Fotballfrue», Caroline Eriksen har vært Norges mest leste blogger, men hun har ikke samme trøkket som tidligere. Om det skyldes for mange innlegg om Lavkarbo og andre dietter, dyr nettbutikk eller om det er sletting av kritiske kommentarer som skyldes nedgangen i antall lesere vites ikke. Uansett så er det nesten uvirkelig at mer enn 80.000 mennesker hver eneste dag er innom å leser blogger som omhandler hva enkelt individer har på seg, og hva de spiser.

Det er vel slik bloggosfæren har vært en stund.

Det er lerserne som bestemmer. Jeg mener det er bra at det veksles litt på hvem som er nr 1 slik at andre unge bloggere ser at det faktisk gå an å nå toppen.

Det er smått imponerende av av Therese Charlotte å nå toppen etter å ha blogget i kun to år.

Stå på Therese!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilke forhåpninger har du for 2012?

  Et år er omme, et nytt år tar til. Har du gjort deg noen refleksjoner på året som har...

Nyttårsforsetter? Du må ville det selv, eller la være!

Om du setter 1. januar som starten for et eller flere nyttårsforsett så er kan det være måten å gjøre...

Lukk