Bilder sier ofte mer enn tusen ord, og gode bilder kan bli kunst av ypperste kvalitet. Det kommer an på øyet som ser, men de som kan å ta bilder vet hva som er gode og mindre gode bilder.

Et maleri er et bilde, et portrett er et bilde, et fotografi er et bilde. Bilder er mao så mangt. Og de fleste setter følelsene i sving hos oss mennesker. Og det er selvsagt meningen.

Bilder kan også være en fortelling, fordi et bilde kan ha så stor betydning. Gode bilder, maleri eller fotografi kan også være svært kostbare. Og kunst er en investerings måte på lik linje med gull, eiendommer eller aksjer.

Å investere mye penger i kunst er ikke dagligdags selvsagt, da skal man vite hva man driver med. Men å ta gode bilder er noe alle kan lære seg.

Elizabeth Tornabene

Robby Mueller via Compfight

Jeg har prøvd i mange år, men har nå gitt opp håpe om å klare å få gode bilder til denne lille bloggen. Derfor skal jeg om kort tid få hjelp av en profesjonell fotograf som skal lage bilder, og gi meg hint om hvordan bilder skal komponeres sammen med tekst.

Jeg er ikke noe ekspert på tekst heller, men jeg synes det er langt enklere enn å ta gode bilder som skal ha en samhandling med teksten som skrives eller omvendt.

Har man riktig utstyr så er det halve jobben. Og en god fotograf kan se på et bilde at det er brukt et bra kamera kontra et dårlig kamera. Det kan ikke jeg.

Kan du?

Så følg med. Om kort tid vil du se bilder du sjeldent har sett, og du skal få tips på denne bloggen fra en som kan ta bilder.

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fosterforeldre- Er fosterbarn velkommen til deg?

Av mange barn i Norge er så er det et stadig økende antall som har behov for en fosterfamilie fordi...

Høsten- mulighetenes tid

Endelig er høsten over oss og vi rekker å sette oss ned og tenke. Tenke på alt hva vi ikke...

Lukk