Ingen kommer til å spille rollen som Mikael Blomkvist som det Michael Nyqvist gjorde. Ikke bare fordi Nyquist er så fordømt god skuespiller (joda han er god) men fordi det er han vi forbinder med Lisbeth Salanders nære venn, elsker og medhjelper i den fantastiske triologien basert på bøkene til avdøde Stieg Larsson.

Men det er unektelig et spennende prosjekt at selveste James Bond i Daniel Craigs skikkelse har fått rollen som Millenium grunder. Kanskje den tøffeste og beste i rollen som 007 noen gang.

Hvem som skal spille Lisbeth Salander er foreløpig ikke klart, men en avklaring skal ikke være langt unna, ifølge Aftonbladets kilder. Nå som Craig er med på laget, kan det hende han vil ha en finger med i spillet.

Produsentene skal ha hatt flere aktuelle kandidater, deriblant Mia Wasikowska («Alice in Wonderland»), Ellen Page («Inception») og Sophie Lowe («Blame»)

Det er vel nesten en umulig oppgave å erstatte Lisbeth Salander også- ingen kan gjøre den så godt som Noomi Rapace. Hun vil for alltid være Lisbeth Salander for meg.

Men skulle noen tvinge meg til å komme med et navn som skulle passet til rollen som Lisbeth Salander som står til tøffingen Daniel Craig, så måtte bli smellvakre Kate Winslet, kanskje verdens beste kvinnelige skuspiller, og etter min mening den vakreste. Det hadde blitt film kan jeg tenke meg! Det er foreløpig planlagt en amerikansk utgave av » menn som hater kvinner», den første av de tre filmene i triologien.

Da er det avgjort at det blir vakre Rooney Mara som får den krevende rollen som bifile, hardt slående, styrtrike og smarte Lisbeth Salander-

Ifølge Entertainment Weekly bekrefter nå Sony Pictures at det er Rooney Mara som får rollen som Salander. Tidligere i sommer ble det kjent at selveste James Bond, Daniel Craig, får rollen som Mikael Blomkvist.

Filmen skal regisseres av David Fincher, og innspillingen begynner i Sverige i høst.

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10035773

 

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du A menneske så lykkes du bedre enn andre

  Står du tidlig opp om morgenen, lykkes du bedre i arbeidslivet. Det viser tysk forskning. Det vil si, er...

Guds hånd til Aston Villa?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvQ8GZx0RjA[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Efz6s6U_rRg[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3z-qm-Sb_4s[/youtube] Diego Armando Maradona (født 30. oktober 1960 er en tidligere argentinsk fotballspiller og siden 2008 landslagstrener for...

Lukk