Hvis man skal gå ned i vekt, så har jeg hørt at man skal spise fisk. Mye fisk! Og jeg hadde enorme planer for dagens middag, men sånn gikk det ikke helt kan man trygt si. Torsk er godt, og spesielt den gourmet typen ferdig filert og helt benfri. Bak på pakken så står det et serverings tips som kokken (meg) tenkte han tok på strakarm!

Javel! Altså, det så så veldig enkelt ut! Pisk et egg, bland i mel og rull fiske filetene i melet og stek på svak varme. Egget ble som en hard bolledeig med litt mel på, jeg brukte straks mer mel men bolle deigen forble hard og det ble langt fra som planlagt! Det var mel over alt! Det var mel på kjeler det var mel på benken det var mel på gulvet og både her og der! OMG! Her var gode råd dyre så jeg kastet hele forbanna “egget”, og rullet fisken i ltt mer forbanna mel…

Asså, jeg er ikke bælfeit! Men ville gjerne spise litt fisk for å være sunn, og kanskje komme inn i den litt for trange dressbuksa til julebord sesongen-

Jeg skal fortsette å spise fisk jeg, men ikke rullet i mel ihvertfall!! 

Da får jeg heller bli en kjekkas med å spise bare fisk med dusk med persille:)

I disse tider er det veldig fokus på latskap er skyld i fedme. Jeg tror det er en sannhet med visse modifikasjoner-

Man kan være fet, av mange forskjellige grunner. Det kan være diabetes, intoleranse for forskjellige ting som gjør at kroppen ikke tar til seg næring, og det kan være arvelig. Har foreldrene dine en stor og kraftig benbyggning så er det lettere å legge på seg tror jeg-

Jeg er hverken lege eller fysiolog. Men vet at de fleste som ønsker å gå ned i vekt, kan greie det lettest med å kombinere riktig kosthold med å holde seg i akrivitet og helst trimme noen timer pr uke. Og ligg unna poser med pulver og slanke dietter du finner på nettet.

Grete Rhode har jeg ikke vært med på selv, men vet at mange har hatt gode resultater å vise til der. Men det er uansett snakk om en livsstil endring for de fleste som er for feilte. Sånn er det bare-

Jeg bestemte meg for en tid tilbake at nå skulle jeg ned i vekt. Og klarte å slanke bort 20 kg. Med å trimme tre dager i uken, og spise god og sunn mat, ofte men ikke for mye. Jeg drakk mye vann i hele perioden.

Men nå er jeg nok godt opp ti av disse kiloene. Kanskej ikke som planlagt, men jeg vet veldig godt hvorfor de kom på igjen. Jg ble samboer, vi er begge glad i mat, og jeg er veldig glad i øl. Den kombinasjoene med litt lite trimm, og litt for store posjoner er nok til at jeg måtte finne fram den gamle buksestørrelsen igjen.

Men det er viktig å skille mellom de feite som kan være det av andre grunner ennå være late. Jeg er helt sikker på at det er svært mange som gjerne skulle slippe å være stor og overvektig, som ikke er late men som ikke kan noe for at de legger lett på seg-

Og de som ER late, ikke beveger seg, spiser mer enn det de trenger, de kan skylde seg selv. Selvsagt- Ligg på soffaen og bli dødssyk. For det blir du før eller siden av å være for overvektig over lang tid-

I England. På fotballkamp. Så roper de feteste som oftest til dommeren: “You fat bastard”. Om det er noe i kampen de mener at dommeren har gjort feil.  Fritt oversatt ” Dine fete faen”! Men det er altså i England…

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves fans all over the world!

To Wolves fans all over the world! The most important weeks in the club´s history lies ahead. Wolverhampton Wanerers –...

Lukk