Fra vår til sommer på noen timer! Endelig ser det ut til at vinteren har slippet taket for godt, våren har ikke engang fått tak i oss – før fantastiske sommertemperaturer kastes på vinterbleke nordmenn.

Ble du skræmt nå?

Ta det helt med ro, avisenes forsider vil være smekkfull av sol, sommer og bilder av is-spisende mennesker i mange uker ennå. Først er det noe skremselspropaganda om at 17. mai vil regne bort. (slapp av, den gjør ikke det – i år heller)Så kommer sjokket!

Flåtten er her i år igjen, nye førstesideoppslag, i hopetall. Har du snart lært nå? Eller blir du lurt i år også?

Fra vår til sommer på noen timer!

Fra vår til sommer på noen timer!

Sommeren kommer når den kommer, det samme gjør overskriftene om at du bør droppe bunaden, også denne nasjonaldagen, fordi den vil regnebort. Og tror du ikke flåtten får overskrifter på både VG og Dagbladets førstesider i år også!

Media og de aller største nettavisene skaper overskrifter så du skal lures til å like det du leser, nok til å klikke på siden. Dette er gammelt nytt for de aller fleste, men papiravisene har ikke annet å skrive om i Norge enn argurknytt, vær og vind i sommermånedene.

Nettopp derfor skapes det debatter om ingenting. Været har vi snakket om i tusenvis av år, og vil fortsette med det i uoverskuelig framtid, 17. mai er nettopp den dagen vi så gjerne vil ha godt være – ikke minst for barnas skyld.

Og flåtten, er en liten djevel de aller fleste har et anstrengt forholdt til, all den tid den kan ødelegge både denne sommeren og de neste; om den bærer borrelia-bakterier med seg når den suger blodet ditt.

Heldigvis er det i hvertfall meldt godt vær, i store deler av Kongeriket de nærmeste dagene, og langt ute i neste uke. Så får du heller være litt tålmodig med varslet for 17. mai og den forbanna flåtten, litt til.

God vår og sommer!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jurgen Klopp til Manchester City?

Mark McKenny via Compfight Kan den eksentriske og energiske Jurgen Klopp være den neste manageren for Manchester City? I følge...

Lykken er…

Lykke kan være så mangt, men for mange nordmenn ser det ut til at det kan være synonymt med materielle...

Lukk