Frankrike under Laurent Blanc har igjen fått orden i rekkene og spillerne spiller igjen for hverandre. Det var det slett ikke under VM 2010 der spillerne faktisk nektet å trene under den forrige treneren,  Raymond Domenech. 

– Frankrike var verdens beste nasjon på 80 tallet som ble kronet med Gull på hjemmebane i 1998.  Da Zinedine Zidane scoret to mål og var kampens gigant i finalen som Frankrike vant 3-0 mot et svakt Brasil.

Frankrike er ikke like gode som da, på langt nær, men de har noe på gang og de kan slå England med god margin.

 

– Nicolas Anelka ble sendt hjem etter en krangle med hovedtreneren, og det førte til en intern streik fra spillerne på Frankrikes landsslag. I så måte er det vel kun franskmenn som kan være så arrogante, og hele laget kom selvsagt hjem i skam.

– Nå er det helt andre tide for Les Bleus. Den nye sjefen i Blanc har fått tilbake samholdet, spillet og troen på noe stort blant de mange meget gode, noen unge og veldig sultne spillerne sine.

France (Flag)FRANCE  Stiller med et meget godt lag med Benzema på topp, Ribery, Nasri, Cabaye på midten skal kunne løpe i fra et England som ikke har møtt noen motstand under den nye sjefen og Norges vennen Roy Hodgson.

England (Flag)

ENGLAND –

– Jeg er helt sikker på at Milner, Parker og unggutten Oxlade- Chamberlain blir for lett i denne kampen. Til og med de engelske supporterne er skeptisk til eget lag i forkant av EURO 2012.

 – Jeg kan ikke se hvordan England, uten sin beste spiller i Wayne Rooney, eller uten Rio Ferdinand kan klare å komme så langt i dette EM. En ny trener trenger tid til å få inn sitt eget spill for å lykkes.

Et landslag har mange store profiler, og Roy Hodgson har ikke lykkes sportslig i klubblagene han har trent, og jeg ser ingen trofeer for den tidligere Viking treneren.

Frankrike vinner mot England, og England kommer sannsynligvis ikke videre fra gruppespillet etter mitt syn.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Plus-size modeller akseptert på førstesiden av magasiner

Alt for lenge har vi sett skinnmagre kvinner som modeller på de fleste "catwalker" og som førstesidestoff i diverse motemagasin...

Spania mot Italia- Større kamper er det vanskelige å finne

Gigantoppgjør og første kamp i gruppe C, der Både Italia og Spania er store favoritter til å gå videre til...

Lukk