Hva skal du gjøre denne fredagen? Ut på sjøen med båten for første gang i år? Bare ut i parken for å «lækse»? Eller har du noe konkret du vet du skal som du har gledet deg til hele uken?

Fredag er den dagen i uken de fleste jeg kjenner, liker best. Da går man til helg og fri for de fleste, og da kan man gjøre så mange ting man ellers ikke kan. Gå på Aker Brygge for å vise fram den nye dama, eller bare ta en tur med toget til en by det er lenge siden dere har vært.

Hva med å ta en -hopp på- tur til København enten med ferge eller fly. Nå er jo de fleste fly i luften igjen så da gir deg seg muligheter deg også. København er en fantastisk fin by! Eller hva med Praha? Bare noen få timer unna med fly!

Kanskje du skal ha gjester? Be sammen en gjeng hyggelige venner, for grill, kos og godt drikke. Litt kjølig å sitte lenge ut ennå, men det blir stadig bedre temperatur.  Uansett hvilke planer du har lagt eller hva du skal bedrive helgen med så husk å ikke ta helt av da, pass på deg selv og dine. Og bruk muligheten til å være ute, det er så deilig med vår!

Nyt livet!

God Helg!:)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gå til tannlegen i tide

Er det lenge siden du var til tannlegen? Du lar være for at det gjør vondt, ikke sant? Men service...

Heltene i Tangerudbakken

Det er helt fantastisk moro å se disse herlige menneskene, og for en underholdning det blir på TV! Her er...

Lukk