Hvordan ser din verden ut om 10- 20, 30 eller 100 år?

Er vi fortsatt like opphengt i Facebook? Sender vi halvnakne bilder av oss selv på Twitter? Og er vi fortsatt like opptatt av været som vi er i dag? Nordmenn blir jo syke om vi ikke får klaget på været…

Alt av underholdning – spill, TV eller film er i 3D. Selvsagt uten briller. Det er slutt på kjøp av fysiske plater for spill, film eller musikk – alt brukes enten “on demand” eller etter “spotify-modellen” hvor man betaler et fast beløp for fri bruk.

Om vi er misfornøyd med en kroppsdel så kan vi kanskje bare gå og få en ny.

Papiravisene er borte, med unntak av nisjeprodukter for folk som er født på 60-tallet eller tidligere.

Hjemme og på jobb har vi stor skjerm, overalt ellers har vi liten skjerm. Fordi alt er på nett, er skillet mellom PC og TV borte.

Det vil si at den samme store skjermen brukes både til underholdning, og til for eksempel videokonsultasjoner med fastlegen, chat med venner og nyhetsoppdatering.

Det er svært sannsynlig at maten blir så dyr at man blir tvunget til å dyrke det meste selv. Det er også sannsynlig at alvorlige konflikter, kriger og naturkatastrofer vil prege tiden vi lever i. Akkurat som nå, men med større konsekvenser- Og jeg tror familiebånd viskes mer og mer ut. Kun den nærmeste familie er sammen, tiden strekker ikke til, til å være sammen med øvrig familie.

2020 markerer det store skiftet for velferds-Norge. Dette året stiger antall eldre over 80 år raskt, med mange flere kronisk syke og pleietrengende som resultat.

Siden færre skal pleie flere, vil alle muligheter for smartere helsetjenester tas i bruk. Dessuten er jo folk mer opptatt av helse enn noen gang.

Det er en dyster spådom om framtiden, men et lyspunkt er teknologien- Her vil det gå raskt og mennesker vil være i stand til å håndtere så omfattende og smartere teknologi at denne enda ikke er i startgropa.

Vi vil om ikke lenge kunne være i stand til å reise med lydens hastighet, og reise til andre planeter i universet uten særlig problemer-

Den moderne teknologi som vi kjenner i dag vil være utradert innen 10 år-

Nostradamus spådde inn i framtiden og har i ettertid hatt skremmende rett i sine spådommer- Og han så mye ondskap, krig og vold i det som for han var mange hundre år fram i tid.

Han spådde ragnarrokk ( jordens undergang) til å være rundt årtusenskiftet 1999- 2000

Det skjedde som kjent ikke…

Nostradamus 1503- 1566

Jeg er helt sikker på at det diskuteres samme type problemstillinger også i framtiden som i dag. Men menneskene på jorda blir stadig smartere og mer ondskapsfulle.

Om vi får oppleve all teknologisk framdrift avgjøres rundt bordet der politiske ledere sitter. Vil krig, terror og vold ødelegge planeten lenge før vi rekker å se første menneske på vei til planeten MARS?

Og vil vi irritere oss over drit kalde vintere også i framtiden?

Den som lever får se…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Erika Lust lager porr for kvinner i Spania

  Den tidligere pornodronningen Erika Lust har tatt på seg trusa og satt seg bak kamera- Hun har flyttet til en...

Wolves vinner Premier League!

  Ikke denne sesongen eller neste. Men kanskje innen 2020? Grunnene til at jeg tror- kanskje håper mer enn tror,...

Lukk