Men det trenger ikke være til «toppbloggeren»- Det kan være til hvem som helst, og til den bloggeren som er samfunnsengasjert og tar tak i debattene og tør å lese sine utsagn på trykk-

– Dette er viktig fordi det er ikke alle som kommer til uttrykk gjennom de store mediene, som har sine redigerings- og plasshensyn, sier direktør Erik Rudeng i Fritt Ord.

Jury

Stiftelsen tok tidligere denne måneden initiativ til å samle en jury som skal dele ut 2,5 millioner kroner til de søkerne som juryen plukker ut.

Ambisjonen er å styrke samfunnsdebatten, forteller lederen av Fritt Ord. Han avviser ikke at noen av dagens mest populære bloggere som Voe og Ida Wulff også kan få støtte, men slik bloggene deres er i dag, passer de neppe med Fritt Ords anliggende.

– Vårt mål er ikke å støtte blogging om jordbærsesongen, for å si det slik. Men vi legger ingen føringer på juryen, ut over det som er som grunnlaget for prosjektet der offentlig meningsdannelse er sentralt, sier Erik Rudeng.  Så er du engansjert, liker debatter og har meninger du står for uten å stryke samfunnstoppene med hårs- så kan det være en sjanse for en liten slant i bloggkassen!

Kristina Nilsen, analysesjef i Retriever: – Det er veldig interessant å gi det et forsøk. Informasjonsflommen er stor allerede, og journalistikkens fortinn er jo at den foredler informasjonen slik at det er lettere for andre å orientere seg. Spørsmålet vil være om de gode bloggerne klarer å hevde seg blant alle de andre.

Jeg ser for meg både en og to bloggere som passer godt inn og hadde fortjent en del av potten-

Og jeg synes det er fantastisk flott at bloggernes gjøren og laden blit satt på dagsorden, at vi bloggere får litt fokus for jobben vi gjør og debatten mange av oss deltar i-

Takk til Fritt Ord for det!

Kilde E24.no

http://e24.no/media/article3719085.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ferietips

Ferie er fest og fritid, men slett ikke alltid uten farer. Hvert år må tusenvis av nordmenn ha hjelp i...

Sexleketøy fram i lyset

-Endelig er det blitt liberalt og "godkjent" med sex leketøy, og det er blitt like vanlig med "parties" som har tester, salg og...

Lukk