YES!! Endelig en god nyhet hva kropp angår. Damer skal ha rumpe, pupper og lår og det er det de fleste gutter som mener. Alle de nevnte damer i denne artikkelen har rumper som rumpen skal være, og endelig har dette blitt godtatt i media og i modellbransjen, måtte det bare fortsette!

Jeg personlig har et motto som jeg skal sette på agendaen så ofte jeg kan: I LOVE CURVES!

– Det er så mange kvinner som gjemmer seg fordi de ikke vil vise kropp som de tror er for tykk. Slutt med det! Er du frodig så vis deg fram- guttene/ mennene elsker frodige damer. Jeg har snakket med nesten 70 voksne menn og spurt om de liker tynne eller frodige damer, og mer enn 90 % av disse vil ha damer som heller er frodige enn tynne.

Ikke noe galt sagt om de som ikke har problemer med å finne seg klær i noen butikker, de slanke og tynne kvinner har det meste lagt til rette for seg. Dessverre så er det mange som har litt mer på kroppen som sliter med å finne noe pent å kle seg i.

Foreldrene til ungjenter må være på vakt og sjekke hva ungdommene spiser, når og om de beholder maten, jada- det gjelder gutter også, men jenter er helt sikkert i flertall.

Kroppsfikseringen er blitt så hysterisk at dette kommer til å få fatale følger for flere, og det er utelukkende foreldrenes ansvar å forklare hvor farlig det er å få spiseforstyrrelser i ung alder.

Fram med rumpen, puppene og lårene jenter. Har du noen kilo for mye så la det bli som det er, vær stolt av deg selv og ikke bry deg om hva andre mener. Du er vakker, du er unik og du er ekte.

– Jeg har en formfull kropp. Jeg har store pupper og denne massive rumpa, men jeg liker å se annerledes ut, sier Kim i augustutgaven av magasinet Harpers Bazaar.

Med denne uttalelsen føyer hun seg inn i rekken av kjendiser som åpent og frittalende har omfavnet sine bredere bakdeler i løpet av sommersesongen. Kim Kardashian er en kjendis som forteller hvordan hun endelig setter pris på sin runde rumpe, etter at hun ble mobbet for størrelsen gjennom skoletiden.

– «Jepp, jeg er jenta med den store rumpa. Jentene på skolen pleide å klype meg i rumpa og fortelle meg hvor stor den var. Det var bare på tull, men jeg prøvde allikevel å dekke den til med skoleuniformen min. Nå har jeg lært meg å sette pris på den», sier Kim Kardashian til Daily Telegraph.

– Hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som ser ut til å være lagd til enten folk som holder på å sulte i hjel eller folk som er både tynne og kortvokste?

Jeg skjønner at det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

Det er viktig for meg å presisere at det kan være direkte helseskadelig å være for overvektig, og ikke ta sin vekt på alvor. Er man derimot frodig, trener og spiser fornuftig så er det lite å være bekymret for.

Jeg er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår. Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det. Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena. Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser med litt mønster og litt mer sexy stil heller.

Jeg vet det finnes mye fint på nettet, men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

Menn vil ha damer med kurver og vil at de skal kunne kle seg sexy, vise fram sin kurver og føle seg sexy. Store rumper, pupper og en frodig kvinnekropp tenner de fleste menn. Noen andre menn ønsker aller helst tynne, veltrente og mindre frodige kvinner.

Smaken er som kjent delt…

Det er all grunn til å vise seg fram om man er stor, tynn, vanlig, uvanlig, liten eller høy.

Ikke bry deg om hva andre mener om deg, senk skuldrene og vær stolt av at du er deg, og du er deg selv.

Den senere tiden har flere av de største motemagasinene valgt å fronte Big Size damer med blant annet «Adele» som modell. Det er en milepæl i modellbransjen og et sunnhetstegn som mange har ventet på.

Kjendiser, modeller og artister er idoler for unge jenter verden over. I slankehysteriets navn er det viktig at stjernene viser at man kan bli både stjerne, kjendis, og fryktelig rik til tross for at man er frodig.

Er du fornøyd med deg selv som du er?

Plus size girls is the sexiest…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jordskjelv på norsk jord kan gjøre store skader

Det er ingen selvfølge at Norge er forskånet for et større og alvorlig jordskjelv. Det er bare en mye. Det...

Lykkejegerne blir ulykkelig på jakten etter lykke

  Vi nordmenn er heldige som har det så bra som vi har det i dette vakre landet vårt. Men...

Lukk