Nå ser det ut til at Pluz Size kvinner er mer etterspurt i flere fora enn noen gang. Ikke i den tradisjonelle motebransjen der kvinner må sulte seg selv for å kunne bidra, men ellers i mote og kjendis-bransjen er det endelig aksept for å være stor.

Kim Kardashian er en  kjendis som forteller hvordan hun endelig setter pris på sin runde rumpe, etter at hun ble mobbet for størrelsen gjennom skoletiden. Som nybakt mor har hun endelig endret mening.

Hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være lagd til enten folk som holder på å sulte Ihjel eller folk som er både tynne og kortvokste?

– Jepp, jeg er jenta med den store rumpa. Jentene på skolen pleide å klype meg i rumpa og fortelle meg hvor stor den var. Det var bare på tull, men jeg prøvde allikevel å dekke den til med skoleuniformen min. Nå har jeg lært meg å sette pris på den, sier Kardashian til Daily Telegraph.

Kim Kardashian er en av verdens mest fotograferte kvinner, i all hovedsak pga sine former.

Kim Kardashian Foto: Flickr/ myjavier007

  – Mulig det er forskjell på størrelsen på folk, sånn vil det jo alltid være og, men det er så mye vanskeligere- spesielt for damer har jeg hørt- å finne seg klær i sin størrelse, hvis man ikke ser ut som en av fotomodellene på diverse «cat-walker» fra Paris eller andre verdens metropoler.

Mange menn er av den oppfatning at damer skal ha kurver, dvs både rumpe, pupper og lår! Det er det som er forskjell på damer og menn. At damene ser ut som nettopp det.Jeg mener det er alt for få kleskjeder som satser på klær til damer med litt kjøtt på bena.

Det blir ikke bedre av at de aller fleste kjeder ikke gjør stort for å skaffe større størrelser av undertøy, strømpebukser m litt mønster og litt mer sexy stil heller…

Selvsagt finnes det mye fint på nettet men det er dette med å prøve før man kjøper, ikke alltid like lett å få til via pc´n…

VOGUE  ser ut til å sette fokus på store, sexy og frodige kvinner vil selvsagt også hjelpe norske unge jenter og kvinner til å forstå og akseptere at det er ok å være stor.

Det går an å være stor, flott og attraktiv i en og samme kropp. Det er jeg helt sikker på at en del kvinner ikke har trodd på.

Se godt etter VOGUE neste gang du er i butikken. Originalen er fra Italia og ser sånn ut:

– Menn vil ha damer med kurver og vi vil at de skal kunne kle seg sexy, hvorfor er det så vanskelig å få til i dette landet? Har dere gode råd så hører jeg gjerne fra dere! Heldigvis er en viktig trend snudd. Nå er det aksept for store og frodige vinner i media, film og reklame, det kan bidra til en normalisering av problemet på sikt.

Plus size girls is the sexiest…

 

Vargas

Tags: frodig kvinne rumpe

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Høgmo burde ikke ha vært så tøff i tryne fra start

Per-Mathias sier "R" som ingen andre kan, han har møtt veggen som Roseborg-trener og tatt OL-gull med kvinnelandslaget. Kanskje burde...

Barn bør få være barn så lenge som mulig- pizza og cola er ok!

Barn bør få være barn så lenge de selv ønsker det. De blir tidsnok voksne ,og de er barn bare...

Lukk