Alt for lenge har vi sett skinnmagre kvinner som modeller på de fleste «catwalker» og som førstesidestoff i diverse motemagasin her i landet. Kan trenden endelig være snudd?

Smellvakre, frodige og flotte Tara Lynn pryder førstesiden i norske Elles mai-utgave, en helt naturlig vakker kvinne som er litt frodigere enn de aller fleste andre. Tara Lynn er plus-size supermodell.

Noen vil si mer sexy og kanskje enda bedre likt blant de fleste menn.

Sjefredaktør i ELLE, Signy Fardal, ønsker ikke å sette fokus på modellens kropp, derfor er det lite eller ingenting i bladets mai- utgave som fokuserer på at Lynn først og fremst er kjent som en såkalt «plus-size» modell.

Fardal mener det er viktig å sette fokus på at dette er en vanlig flott kvinne med naturlige former.


Foto: beutifulmagazine.com

Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal hadde deilige Adele på sitt jule nr, og ser ikke bort i fra at magasinet vil ha frodige kvinner som førstesidepiker igjen.

– Jeg synes det er helt nydelig at det er plass til en plus-size-modell både i motebransjen og på magasincover. Og jeg håper og tror at vi får se mer til dette fremover, både i Cosmopolitan og andre kvinneblader.

Fram med rumpen, puppene og lårene jenter. Har du noen kilo for mye så la det bli som det er, vær stolt av deg selv og ikke bry deg om hva andre mener. Du er vakker, du er unik og du er ekte.

Jeg mener bestemt at dette er et skritt i riktig retning med tanke på en meget usunn og farlig kroppsfiksering spesielt blant unge jenter i Norge.

– Hvis de populære magasinene som leses av jenter og unge kvinner kan «godkjenne» frodige kvinner som modeller, vil det kunne hjelpe mange som har problemer med vekten, eller gi etter for et utidig slankepress.

Det er ok med rumper og lår.

– Hva menn foretrekker er selvsagt svært individuelt, men det er vel ikke akkurat noen bombe at noen menn synes det er topp med pupper og lår. De fleste jeg kjenner, og som jeg har vært innom tema med- har vært svært tydelige i sine meninger.

Frodige kvinner med stor og naturlig rumpe får høyest score.

Synes du det er på tide at også norske mote og fashion magasiner setter fokus på at «plus-size» modeller kan pryde førstesider?

Kilde

Dagbladet.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skal man trene er det flere ting man skal være klar over…

  Det er viktig å trene, for helsens skyld. Minst 30 minutter rask gange hver dag. Etter jobb, eller før...

Køen for psykisk syke øker i rekrodfart

  Når man vet hva psykisk syke mennesker kan være i stand til å gjøre med seg selv og andre,...

Lukk