Per Sandberg er nestleder i et parti som er i ferd med å synke. Fremskrittspartiets skaper, Carl I. Hagen skapte partiet, men er ikke ønsket. Tilbake står en stadig mer deprimert Siv Jensen, og en ledelse som ser så til de grader ute å kjøre hver eneste dag, at man ser ikke enden på dette kaoset. FRP skipet tar inn vann, og alle lensene er gått i stykker. 

Det var stille fra partiet i en liten periode rett etter 22. juli. Da klarte de så vidt å holde kjeft i noen uker.

Siden da har det vært krangling innad i partiet. Sex overgrep, sex-kjøp, Siv Jensen sammenlignet massedrapene med kritikken av FRP, og tidligere grunder av dette synkende skipet, Carl I. Hagen mente politiet brukte for mange ressurser på å etterforske drapene.

Det er ingen politiske parti i Norge som er i nærheten av å ha så mange negative saker i media som det FRP har. Dette må jo velgerne deres noen gang få med seg.

Da debattklimaet etter 22. juli ble diskutert i spørretimen på Stortinget 23. november, anklaget Frps Per Sandberg Arbeiderpartiet for å ha «spilt offer» i det offentlige ordskiftet.

Han var raskt ute med å unnskylde seg, men da var skaden allerede skjedd. Flere Ap-representanter tok til tårene og forlot Stortingssalen i sinne.

Men det er langt fra første gang Frp anklager sine meningsmotstandere for å kynisk bruke terrorangrepene for å ramme partiet.

Helt siden det ble kjent at Anders Behring Breivik var medlem av Frp fra 1999 til 2004, har partiet kjempet desperat for å ta avstand fra terroristens holdinger.

Siv Jensen og Per Sandberg (FRP)  Foto: Nettavisen.no

FRPs ledergruppe, Siv Jensen, Per Sandberg og Geir Mo har allerede gjort så mange grove feil som har skadet partiet for mye for lenge. Det er på tide at FRP får fram nye ledere med struktur og handlekraft. Men først og fremst må alle «utskuddene» i partiet fjernes.

Enten det være seg sex overgripere, homofile som ikke ønsker å stå fram som heller velger å bryte loven, horekunder eller uthenging av partifeller osv.

FRP er ikke bare et råttent eple, hele epletreet har råtnet på rot!

Det var bråk under Carl Ivar også, men langt derifra så mye drit som nå. Jeg synes faktisk synd på Siv Jensen som får så mye drit i fanget som hun får. Noe av det er hun skyld i selv, men ikke på langt nær alt. Dette har på alle måter vært Jensens «annus horribilis», et helvetes år.

– Dersom Frp begynner å klage over at valgkampen ble vanskelig fordi de ikke fikk diskutere innvandring, gir det inntrykk av at de ikke har forstått hva som faktisk skjedde med hele nasjonen 22. juli i år.

Per Sandberg sa unnskyld etter sin general tabbe. Det holder uansett ikke. Et politisk parti kan ikke ha en nestleder som Sandberg, som står på Stortingets talerstol og si at Arbeiderpartiet har spilt på tragedien 22. juli.

Hvis FRP noen gang skal få tilliten tilbake hos sine velgere på flukt fra partiet som ingen vil stemme på, så må personer med så lite forståelse og respekt for de som har mistet sine i terroren fjernes først.

Hadde det vært valg i morgen ville FRP blitt slått av f.eks Venstre med mange stemmer.

 

 

Vargas

 

Kilde

 

NRK.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
21 årig blogger tjener 61700 kroner pr måned!

  Blondinbella, (21) eller Isabella Løwengrip som hun egentlig heter er en av Sveriges mest kjente bloggere og tjener mer...

Kvinne smiler på arrestbildet tatt av politiet

Denne solstrålen, Michelle Watson fra Arizona, USA (24)  ble arrestert for fyllekjøring for å ha motsatt seg arrestasjon og for å ha...

Lukk