Det er som kjent urolige tider i Norge, i Europa og verden forøvrig. Renten holdes rekordlav og arbeidsledigheten er stigende. Norske bedrifter som lever av eksport vil før eller siden få problemer da det er store økonomiske problemer i mange land Norge har handelsavtale med. 

Eksportbedrifter er helt avhengig av å selge sine varer, sviktiende omsetning vil på sikt skape permitteringer og eller oppsigelser.

YS’ arbeidslivsbarometer svarer 65,8 prosent av de spurte at de overhodet ikke er bekymret for å miste jobben, skriver Klassekampen. 32 prosent sier de er bekymret for at jobben skal forsvinne, 4 prosentpoeng færre enn i fjor.

 

Er jobben din i fare? Foto: Nettavisen. no

Å måtte forlate sin arbeidsgiver mot sin vilje og derav miste en kjærkommen inntekt kan være et alvorlig problem og en stor utfordring for de fleste. Det viktigste man gjør om man havner i et slikt uføre, er å melde seg på nærmeste NAV -kontor som arbeidssøkende, også om man blir permittert.

Norge har en solid økonomi, men det er ingen grunn til å tro at vi på noen måte er forskånet for å bli rammet av den turbulente finanskrisen som nå rammer verden. Problemene er store og Norge vil merke dette, sannsynligvis i langt sterkere grad enn sist gang.

Sørg for at de retningslinjer som er satt hos din arbeidsgiver blir fulgt opp, snakk med tillitsvalgt om du lurer på noen.

Frykter du for din arbeidsplass?

 

 

Vargas

 

 

Kilde

 

 

Dagbladet.no

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TV Aksjonen 2011- Norsk Folkehjelp 23. oktober

Norsk Folkehjelp rydder miner i Sør Sudan. EN meget viktig men farlig jobb for innbyggerne i verdens nyeste land.  - Miner som...

Kan verden gå konkurs?

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sc4HxPxNrZ0[/youtube] Nei, det kan den nok ikke. Men verden står i fare for å gå inn i en...

Lukk