– FFF er en organisasjon som by Leona Johansson and Tommy Hol Ellingsen står bak, og de får masse reklame fordi de gjør obskøne ting som å simuler sex i domkirken, faktisk ha sex på scenen på konserter og vifte med pupp og pikk foran stortinget. Media følger dette opp med å skrive spaltemeter om disse to fargeklattene som jeg velger å kalle dem.

Selvsagt må de stoppes når de har seg mitt i kirketiden, i kirken, men jeg er ikke så sikker på at det er så smart å gi de så mye fokus i ettertid.

– Det er jo til et godt formål. Det å støtte regnskogene er jo et ærerikt oppdrag de har tatt på seg, og det burde langt flere gjort. Men jeg er ikke så sikker på at regnskogen selv hadde ønsket FFF som sitt talerør. Om de skogen kunne gitt uttrykk for det.  Vel, hvis alternativet er å bli hogd ned så kanskje…

Foto: SIDE2.no

 

De to bak den fargerike organisasjonen har også prøvd seg i  Cannes for noen år siden uten nevneverdig suksess.

– Alle har pupper og vi blir glade av det. At man blir frustrert er noe samfunnet har laget. Det er på tide å vise seg fram mer. Flesteparten blir glade av å se nakne og frie mennesker, sier Tommy Hol Ellingsen, som markerte seg for organisasjonen da han hadde sex på scenen under bandet Cumshots konsert på Quart-festivalen i 2004.

Skal «Fuck for Forest» få spalteplass i mediene?

 

Foto: flickr.com

 

Vargas

 

Kilde

 

http://www.dagbladet.no/2011/06/06/nyheter/demonstrasjon/innenriks/16818101/

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bankstreik- ta ut kontantene dine

  Nå går det mot bank streik, ta ut pengene dine nå. Og betal regningene dine innen tirsdag- Er du...

VIDEO- fanger har det bedre enn de fleste

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dde9HcuohJg[/youtube]   Soningsforholdene i norske fengsler er blant de beste i verden. Og de som soner lange dommer har mange...

Lukk