Fyllesyk og higen på pikk? Dagen derpå etter ei helg med julebord, fest og masse drikke? Da er det bare et par ting som frister. Junk Food og sex. Kjenner du deg igjen?

En diger Cheeseburger med alt tilbehør, Pomes Frites og en diger Cola. Mat for Mons med fylleangst og stor apetitt for noe lettvint drittmat. Fyllesyk og higen på pikk?

Men lysten på sex kommer alltid krypende for veldig mange etter  ei diger fyllekule som etter et julebord f.eks.

Sevjen stiger

Det er et velkjent fenomen at mange merker at “sevjen stiger” i takt med vårsola, men det er også mange som merker en helt egen pirring etter en fuktig aften.

Dette finnes det helt sikkert dokumentasjon for blant de som forsker på sex. Dessverre er også dette et tabubelagt tema som det ikke er vanlig å snakke om, det er nettopp derfor du kan lese om dette tema på vargas12.com. 

Om du er kvinne eller mann, ung eller gammel. Du har sex innimellom. Enten med deg selv, en kjæreste, ektefelle, partner eller en du synes er fristende nok til å ta med hjem.

Fyllesyk og higen på pikk?

Fyllesyk og higen på pikk?

– Kvinner kan lett ha sex med en annen kvinne uten å legge for mange følelser i det.

Det er tross alt kun sex for nytelsens skyld, for alle involverte, det er ikke et frieri eller, et bryllup eller annen binding å gå til sengs. Kvinner vet hvordan de vil ha det, og de kan gjerne gå til sengs med andre kvinner, just for the fun of it.

Menn derimot, har ikke like lett for å strekke grenser. Ihvertfall ikke åpent nok til å vise det for andre. I all hemmelighet er de fleste villig til å gjøre det meste. Også å ha sex med andre menn, av rent og skjær nysgjerrighet og nytelse. Mange vil nok ha nektet om det ble kjent i nabolaget eller på jobben.

Sex-livet

– Ingen forhold kan fungere optimalt om ikke også sex-livet står til forventningene. Noen ganger kan det være ting som har skjedd tidligere i livet som gjør at noen får en mental sperre som igjen fører til store utfordringer rundt sex og ikke minst å ikke oppnå orgasme.

Da kan samtaler med psykolog eller andre fagfolk på området være løsningen.

– Om du er i et forhold eller singel, så vil det komme perioder der du ikke kan få nok sex. Da er det viktig å være løsnings-orientert slik at man kan få det slik man ønsker. Fyllesyk og higen på pikk? Vit at det kan ramme kvinner som menn.

Mulig det er verre for den som må klare seg på egenhånd, men endelig er det mulig å skaffe seg hjelpemidler som kan gi deg fantastiske orgasmer, gang etter gang. Enten du er mann eller kvinne, ung eller moden.

Jakte orgasmen

Merker du at det er behov for å jakte på orgasmen etter festen, er det ingen grunn til å la være. Tvert i mot er det både sunt og smart å gi seg selv livets beste nytelse.

– Husk du skal være i sentrum, du skal kunne gjøre det som er godt for deg, du skal nyte, du skal slippe alle hemninger, så løsner det sakte, men sikkert eller med et smell.

Du vil garantert merke det når det skjer. Helt sikkert. Husk også at det forekommer at noen kvinner spruter når de kommer, noen ganske mye også.

Kanskje kan et video-kamera kan være til hjelp?

Film hverandre alene og sammen, se på teknikkene, se på kroppene som nyter hverandre, se om du kan huske hva som skjedde der og da når du skar grimaser og bare kom, igjen og igjen… den følelsen. Dagen derpå.

Når man er fysen og utilpass grunnet for mye alkoholinntak dagen i forveien, skal det egentlig ikke så mye til …

Foto: Erepublik.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ville du ha gitt millioner for et nummer?

Ville du ha gitt millioner for et nummer? Så lenge det finnes et marked, så er det mulig å selge...

Lukk