Det er faktisk en sammenheng mellom det å være kåt etter en fest der man har drukket mer enn man burde. Rent medisinsk er det vel ikke så mange som kan svare på hva dette kommer av. Leser man kommentarfelt rundt tema er det svært mange som bekrefter denne påstanden. 

Du er ikke alene om å være kåt og bakfull etter en solid fest, de fleste har vondt i hodet, men mange er også «fysen» på sex.

Man snakker aldri med andre enn sin partner, og knapt nok det om å være kåt. Sex og lyst er fortsatt litt tabu her i Norge, men vi er absolutt på gli. Salg av sex-leketøy viser at nordmenn er hypp og villig til å bruke mye penger på leketøy for voksne.

Hva som gjør oss kåte er også en situasjon det er ubehagelig for mange å snakke om. Heldigvis blir vi kåte, noen oftere enn andre. Menneskeheten ville sakte, men sikkert død ut om vi ikke var i stand til å forplante oss.

– Vi mennesker er skapt til å være kåte for å lage barn, derfor er denne følelsen viktig for både kvinner og menn. Noen velger å utnytte situasjonen og onanerer når man er kåt. Det blir det ikke mange barn av, men det er nesten like godt som sex med en potensiell partner

– Mennesker er neppe skapt for å onanere, ikke er vi spesielt glad i å snakke om det heller. Ihvertfall ikke til andre enn den vi ofte har sex med, knapt nok hun eller han. Eller begge. Noen har som kjent sex med flere enn en om gangen.

Om du er kvinne eller mann, ung eller gammel. Du har sex innimellom. Enten med deg selv, en kjæreste, ektefelle, partner eller en du synes er fristende nok til å ta med hjem.

Er du kåt nok vil du ha sex raskest mulig. Det er ikke alltid like enkelt om du er singel eller alene av mange andre grunner. Da finnes det sex-leketøy i alle farger og fasonger for en hver smak.

Om du liker en rask og hissig «rabitt», eller en svær dildo er selvsagt helt opp til deg.

– Salgstallene hos de fleste nettbutikker av erotisk sortiment går rett til vers. Det er ikke bare pga kåte, selvstendige kvinner som har lyst på noe nytt i nattbordskuffen. Det kommer også av at det er langt mer interessante tilbud til menn.

– Menn som er sikker på seg selv og sin egen seksualitet og vet hva som skal til, handler selvsagt alt på internett. Her finnes det et enormt tilbud til alle menn som trenger noe mer enn det en partner kan gi.

Husk at ingen sex-leketøy kan erstatte en partner.

– Legg alltid vekk alle leker med jevne mellomrom for å gi hverandre 100% fokus. Da blir lekene et krydder i sex-livet i stedet for et substitutt for ekte saker. Det er ok om man er alene eller singel.

Du og din partner bør bruke leker sammen, på hverandre, med hverandre og alene. Men ikke la det bli et must å ha med en eller flere leker.

Du og din partner fortjener kun de beste sex-leker av beste kvalitet. Sammenhengen mellom det å ha drukket for mye i tillegg til å være kåtere enn normalt dagen derpå, kan kanskje dokumenteres rent medisinsk. Skal dog se den legen som står fram og forklarer.

Orgasmen er sannsynligvis menneskehetens viktigste gave.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Eldregenerasjonen endelig på nett!

Bestemor og bestefar, morfar og mormor, beste og momo. Mange flotte navn på seniorene våre, de som var med på...

Hun vil enten ha Sex eller Sjokolade på Valentinsdagen!

Valentines Day, alle hjerters dag, kjærlighets dagen. Det er mange navn på denne dagen som er hentet til Norge av...

Lukk