Er det lenge siden du var til tannlegen? Du lar være for at det gjør vondt, ikke sant? Men service på bilen har du opp til to ganger i året, uten å blunke.

Det er dyrt og kan være veldig vondt å gå til tannlegen, det vet jo alle, og det er ikke spesielt billig å ha bilen til service eller EU- kontroll heller. Men hva er viktigst? Tennene dine skal du helst ha hele livet, mens bil bytter du kanskje hvert 5 år…

Du kan jo bytte ut alle tennene også, men det blir liksom ikke ditt, og det er i hvertfall dyrt! Hvite smil er vel kanskje det flotteste som finnes på mennesker man møter, men det finnes mye fint i blekemiddler også, og det er det stadig fler som gjør, bleker tennene sine.

Ta vare på smilet ditt, og ring allerede i dag å bestill time til din tannlege, du vil være glad du gjorde om noen år, for det er ikke sånn som før at tannlegene sloss med trynet ditt for å få på plass plomberingen. Nå er det fine innstrumenter, og tannlegene bruker helt annet utstyr nå enn for bare 10 år siden. Men har råteprossesen begyne og det ser ut som en nedbrent landsby inne i munnen din så er det ikke håp, da er gebiss enenste utvei, og det er ikke noe sjakktrekk å vente på! 

Jeg var til tannlegen for kort tid siden, og det var første gang jeg gikk derifra uten at jeg hadde arr på sjelen pga brutal behandling!

Skulle det bli svinedyrt, så vet jeg at flere tannleger lar deg få dele opp regningen så du får betalt i flere avdrag.

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Heltene i Tangerudbakken

Det er helt fantastisk moro å se disse herlige menneskene, og for en underholdning det blir på TV! Her er...

http://rpc.twingly.com/

Lukk