Game Of Thrones sesong 5 – mange nye personligheter. Game Of Thrones, serien som du har forelsket deg i, og som du bare må se hver eneste gang det sendes en episode, serien som får overraskende vendinger der heltene dør og “de onde” seirer oftere enn i noen annen serie, så langt.

Sesong 5 er snart ferdig produsert, her vil du møte nye helter, nye kjeltringer og underholdning slik bare Game Of Thrones kan gi.

– Forfatteren av bøkene til denne eventyrlige fantasi-serien “A song of Ice and Fire” heter, George R.R. Martin (66).

Det er basert på disse bøkene du får TV-serien “Game Of Thrones” som produseres av- og vises først, på den amerikanske film og TV-serie-kanalen HBO (Home Box Office). En konkurrent til “Netflix” som kanskje er best kjent i Norge.

– George R.R. Martin har selvsagt sin egen fan-klubb. “Brotherhood_Without_Banners“, forfatteren er også kjent for å ha et godt forhold til sine fans verden over, men er også like kjent for å være en hissig karakter som ikke går av veien for å skjelle ut journalister og andre, som stiller usaklige spørsmål, eller som maser på ham om neste verk.

Game Of Thrones sesong 5 – mange nye personligheter
George R.R.Martin Foto: Flickr/ Espacio Fundación Telefónica Madrid

Game Of Thrones sesong 5 – mange nye personligheter.

Forfatteren går heller ikke av veien for å behandle de mest kjente og kjære figurene i sine bøker på verst mulig måte. Noe man etterhvert har blitt godt vant med i TV-serien basert på Martins bøker.

Game Of Thrones sesong 5 ser ut til å få premiere i april 2015. Hvor mange som da er igjen av de ekte heltene fra sesong én må man neste finne ut av selv, men det vet du kanskje allerede om du har sett ferdig sesong 4?

Vi vil ikke ødelegge spenningen for noen som liker denne serien bedre enn andre, men det er ingen hemmelighet at det vil komme inn nye figurer, både gode og veldige fargerike personligheter. Noen vil du hate, andre vil du forelske deg i.

– Vi nordmenn er ikke så godt vant med å se heltene falle, vi er mer vant til at det er seriens helter og deres nærmeste som fortsetter i sesong etter sesong. Har du aldri sett en episode av Game Of Thones, bør du begynne i dag for å være med i diskusjonen de fleste av dine venner har i tiden som kommer.

Når en helt dør, vil nye komme inn i serien, men det uforutsigbare i denne TV-serien er en av årsakene til at den er verdens mest sette. Det er ventet at HBO produserer 8 sesonger totalt av Game Of Thrones. Det lages 10 episoder for hver sesong og det er HBO som sitter på rettighetene til serien.

– Du må ikke elske generen fantasy, fiksjon eller eventyr for å se Game Of Thrones, men det hjelper veldig. Det er utvilsomt en rekke hendelser der mye av handlingen er forbundet med fri fantasi der både drager og hekser har sentrale roller.

Millioner av mennesker elsker det, og det anbefales å se denne fantastiske serien.

Du bør heller ikke være redd for blod, vold eller nakenhet som også er en del av George R.R. Martins univers.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Terror i Norge- Nordmenn bør samles via sosiale medier

Terror i Norge- Nordmenn bør samles via sosiale medier. Tidligere leder for Seksjon for volds- og seksualforbrytlser i Oslo politidistrikt,...

Lukk