Uansett hvilken side du har valgt i kampen mellom de gode og de onde, familien Stark eller familien Lannister. Spenningen stiger og hodene ruller i del tre av den fantastiske TV seriene “Games of Thrones”.

Game of Thrones er et intenst karakterdrama med solid manus og dyktige skuespillere. Andre sesong fortsetter eventyret på mesterlig vis. Dette er en serie der fantasy fantaster og dramaelskere kan møtes i skjønn forening.

– Dramaet fengsler deg fra første til siste stund i hver episode, du kjeder deg ikke et sekund! De timeslange episodene flyr forbi og gjør deg sulten på mer. Hvis HBO fullfører adapsjonen av alle bøkene i George R.R. Martins mesterverk “A Song Of Ice And Fire”, vil “Game of Thrones” gå ned i historien som en av de beste seriene gjennom tidene!

Daenerys (Emilia Clarke) foto: HBO.com

– Du kan ikke annet enn å bli engasjert og glad i de karakterene denne serien har med seg. kjærlighet, godhet, ondskap, korrupsjon, intriger, familieproblemer, vold, sex og troen på seier. Her er de viktigste og avgjørende indigrensene på alle felt hva en god TV serie bare må inneholde.

– Alle har “Hobbiten” som den viktigste filmen for 2013, men jeg mener bestemt at det er “Games of Thrones” som fortjener mest oppmerksomhet i eventyr genren i år. Ikke fordi “Hobbiten” er dårlig, men fordi TV serien er så fordømt bra.

“Games of Thrones” har absolutt alt, det har ikke “Hobbiten” på langt nær. EN filmatisering har langt flere elementer i seg fordi den lett kan skifte tid, tema og hastighet langt oftere enn det en enkelt film kan.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ujno52zmvAg[/youtube]

Første sesong av Game of Thrones ble hyllet for sterke skuespillerprestasjoner, og Peter Dinklage fikk en Emmy for sin rolle som dvergen Tyrion Lannister. Tyrion er også meget sentral i del III av eventyret.

Uansett om du liker denne genren eventyr ,fiction eller fantasi så er HBO eide “Games of Thrones” allerede en av de mest populære og mest sette TV serier i historien. Det er så absolutt verdt en titt. Her er det mange å bli glad i, og enda fler å hate.

Akkurat slik vi vil ha det.

Har du fulgt med på “Games of Thrones”? Er det ikke bare å glede seg? De første episoder vises på Canal C eller på NRK3 tidlig i januar.

En hel verden venter i spenning til tidenes beste TV serie vises.

Vargas

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julestemning- ei julekjerring med rød lykt på trappa

Det er tidlig morgen rett før jul, ute er det mørkt og kaldt. Det er enda noen timer til det...

Lukk