Kjærlighetens veier er uransakelig, og det finnes dessverre ingen garanti om evig kjærlighet, derfor er det opp til hver og en å finne ut hvordan man vil leve sitt liv. Alene med alt det innebærer, eller i et forholde med alt det forplikter. Hva passer best for deg?

Noen ønsker ikke å bli styrt av andre og vil derfor leve som singel. Du er jo herre over eget liv, noen ønsker å ha en å dele livets utfordringer med, andre kan ikke se seg om etter noen andre etter å ha truffet den rett. Visste du at det faktisk sitter en der ute å venter på deg akkurat nå?

Du må bare ta noen kloke grep som gjør deg tilgjengelig for den rette.

En profil via en seriøs nettside som kan formidle ditt budskap, dine ønsker og dine interesser, kan være et viktig skritt på veien får å møte en potensiell kjæreste. Du må tørre å satse for å oppleve livets største gave. Å bli elsket av en annen. Det vil forandre deg til for alltid.

rp_par_kyss_kj_reste_6887543x4.jpg

Kjærlighetens rus er den enste du behøver. Du skjønner ikke helt hva det er snakk om før du sitter der og vet det. Du vet det så inderlig godt når Amors piler treffer deg midt i hjertet.

Vi mennesker er ikke skapt for å være monogame. Vi er skapt for å elske og elskes. Vi mennesker er flokk dyr, vi trives sjelden lenge alene, men vi har behov for å være sammen med andre. Derfor kan det være smart å skjønne sin egen partners behov på lik linje med egne.

– Sex skal være fint mellom to mennesker som er glade i hverandre, men det er liten tvil om nytelsen rundt sex alene, sammen med andre. Sex er så mye mer enn selve samleiet, det vet de fleste voksne. Å være singel gir mange begrensninger, de har ofte kompis-sex eller «one night stands» med tilfeldige partnere. Det gir en usikker framtid og sjelden suksess til et langt forhold.

Gi av deg selv i en profil på en seriøs sjekke-nettside, så vi du sakte, men sikkert finne den rette for deg. Den som sitter et eller annet sted i landet og venter på akkurat din profil.

– Bruk alltid bilde, vær ærlig, still krav, men ikke overdriv. Se over så du ikke publiserer en profil med masse skrivefeil. Bruk gjerne humor og bruk et rikt språk. Ved første møte er det viktig å lytte like mye som man snakker. Skryt er det få som orker å høre på. Fortell om ting du har greie på. Er du nervøs så er det bare å si det.

Du ønsker å ha andre rundt deg i mesteparten av livets faser. Du vil ha kjæreste, du vil ha barn og du vil aller minst være ensom.

For mange er det å være singel synonymt med å være ensom. Er man ung og usikker er det langt verre å være alene enn å ha en kjæreste å snakke med om sine tanker. Din kommende kjæreste kan også være det resten av livet, derfor er det et av livet viktigste valg.

Forfatteren av denne teksten har førstehånds erfaring fra å finne den rette på nettet. Det har vært en ubetinget suksess og vi lever i et harmonisk og fantastisk forhold på syvende året.

Nå er det din tur!
Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«Fly med oss»- Arne Hjeltnes med nytt reiseprogram på TV2

Du husker kanskje sist gang Arne var på tur med kamera, for en del år siden så "hele Norge" favorittserien...

Hæ?! Er du ikke på Facebook?

Nordmenn flest elsker sosiale medier og er på topp i verden blant alle nasjoner som har en profil via Facebook,...

Lukk