Går du høsten i møte alene? Det kan bli stusselig når høst går over til vinter og det blir kaldt både ute og inne. Det er da det kan være fint å ha noen å dele livet med, snakke med, spise sammen med og våkne ved siden av. nå er kanskje tiden inne for å finne en å dele livet med?

Estimated reading time: 4 minutes

Kjærlighet

Her er noen trøstende ord på veien – som kanskje får deg på andre tanker.

Kjærlighetens veier er uransakelige. En floskel du sikkert har hørt mange ganger. Men er man søkende og lengter etter en å dele pute med – er det lett å bli melankolsk og ettertenksom. Trøste deg med at det er en der ute for deg også. Garantert. Går du høsten i møte alene?

Lest denne? Her er kjærestene til skuespillerne i Papirhuset

Noen velger å være singel og trives med det. Andre har forsøkt, men feilet og er redd, engstelig og frykter nye nederlag. Man må tørre å ta noen tak, og tørre å sjanse på møte den rette. For sin egen del. Ellers kan man forbli enslig og ensom. En kjæreste å bli glad i som elsker deg, kan være verdt å vente på.

Jakten på kjærligheten er så mye mer enn et TV-program, det er faktisk blodig alvor for den som er på søken.

Svindel

Dessverre er det ikke alt som glimrer som er ekte. Vokt deg for de som er ute etter pengene dine. De er mange og meget utspekulert. Gi aldri ut kontonummer eller personlig informasjon til noen du ikke kjenner – send aldri penger til noen som framstår som desperate, uansett hvor mye du er lovet å få pengene tilbake.

Du er med stor sannsynlighet i ferd med å bli svindlet.

Går du høsten i møte alene?

Enten du velge å lete etter din utkårede blant kollegaer på jobben, blant venner og kjente eller på nettet. Vær ærlig og hvis deg fram så ekte som mulig. lyver du eller forsøker å være en bedre utgaven enn deg selv, blir du avslørt. Før eller siden. Det er ikke smart. Går du høsten i møte alene? Ufrivillig? Gjør noe med det i dag.

Den norske høsten og vinteren kan være lang, kald og hard. Kanskje særlig for de som er alene, som søker en å elske. en å bli elsket av. Det er som kjent ingen selvfølge, men det er en der ute for deg, du må bare tørre å åpne hjertet.

Singel

Har du noen å våkne med, dele lange måltider med, og dele gleder og sorger sammen med – kan livet ta vendinger som endrer deg for alltid. Livet er til for å deles med den som bryr seg litt ekstra om akkurat deg.

Sykdom, utfordringer, problemer og vanskeligheter, kan bli litt lettere når de deles med den rette.

Uansett hvordan du velger å leve ditt liv som singel eller i et forhold så bør du kanskje legge deg på minnet at du ikke er ung for alltid. Det kommer dager der du kanskje trenger å bli elsket, forstått og bli sett av noen som bryr seg.

Et tilfeldig møte for tilfeldig sex etter en fest på byen har kanskje sin sjarm en gang i blant. Bare for å få vite at man kan og fortsatt har draget, men det gir ikke grunnlag for så mye mer. I hvert fall veldig sjelden.

Den rette

Å finne den rette som er der for deg uansett, den ultimate kjærligheten. Den som bare varer og varer er alle forunt, alle fortjener å oppleve ekte lidenskap en gang i løpet av livet. Å være forelsket er den beste følelsen som mennesker kan dele med andre, den helt spesielle. Den som kan bli en klippe for deg i ditt liv.

Du som ikke ønsker å tilbringe høsten og vinteren i ensomhet, bør legge inn en innsats for å finne en å dele dagene med. De dagene som kommer og går, best kjent som livet du lever akkurat nå.

Går du høsten i møte alene? – er det sikkert fint for deg som ønsker å være alene, men ikke for den som vil ha en kjæreste.

Ved å by på deg selv, enten du søker gatelangs, i butikken, på dansegulvet eller online – det må kile litt i magen ved tanken på at et eller annet sted der ute i verden. Sitter en eller annen å venter på nettopp, deg.

Hva venter du på?

Vargas

Pin It on Pinterest