Løper du til legen bare du kjenner deg litt tufs, eller blir du slept inn på legekontoret av din bedre halvdel rett før du kjenner gufset fra ovnen på krematoriet døra slår i bakhode?

Mange er nok litt forkjøla og lar det bli med å være hjemme fra jobb en dag eller to, og det kan nok være smart om man har feber feks. Så du ikke sprer smitte.  Er jo mye influensa av ymse slag å velge i der ute fortsatt.

Og jeg tror faktisk mannfolk er verre enn kvinnfolk til å gå til lege når det er noe. Vet det er endel mannfolk som har legeskrekk. Men jeg tror at menn takler sykdom verre enn damer. Jeg tror også dette er genetisk.

Asså, jeg er ingen lege, men kvinners smerteterskel er høyere enn mennenes. Og det kan jo ha med å gjøre at det er kvinner som føder, men å føde eller være gravid- kommer aldri til å bli en sykdom! Men når det kommer til smerte så er vi menn direkte pysete, i hvert fall de fleste av oss.

– Jeg kan bare se på noen tenåringer jeg kjenner.  Det kan gå vilt for seg, men jentene gir seg ikke på tørre møkka, og gutta må gi seg først! Når det gjelder legebesøk, så kan det være smart å gå tidlig så man får avkreftet mistanker om noe skulle være gærnt.

Men jeg mener det er forskjell på det, og å løpe til fastlegen så snart man har litt snufs i nesa, det er det nemlig folk som gjør, og ikke bare menn- selvom de er i flertall.

 

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Boyfriend er ute! Justin Biebers første singel fra albumet Believe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gycj2zEDTgU[/youtube] Justin Biebers nye singel "Boyfriend" ble sluppet ved midnatt Atlanta- time, og det var ikke måte på respons, når...

Lukk