Sommerens mest omtalte overgang i internasjonal fotball ser ut til å endelig få en ende. Tottenhams juvel Gareth Bale skal være på vei til den spanske giganten Real Madrid.

I følge spanske medier, blant annet El Confindencial – skal Real Madrid President Florentino Perez møte Spurs eier Daniel Levi om en overgang. Møte skal finne sted 6. og 7. august i Los Angeles.

– Prisen skal ettersigende være ny overgangsrekord da Bale vil koste ca 100 millioner Euro eller £90 millioner som de fleste britiske medier opererer med. Spilleren selv har i det siste ytret et ønske om å få prøve seg i La Liga.

 Gareth Bale, verdens dyreste spiller?


Tottenham er linket til flere store navn som erstatter til Bale, de heteste kandidatene er Edin Dzeko fra Manchester City og Roberto Soldado fra Valencia.

Manchester United ser ut til å miste alle sine «targets» så langt. Med en mislykket Asia-tour ser det ikke så bra ut for David Moyes som ny sjef. Fabregas blir værende i Barcelona, nå har den tidligere Everton manageren kastet sine øyne på en tidligere elev, belgieren Fellaini.

Chelsea selger trolig Luiz til Bayern Munchen, og henter inn Romas forsvarsklippe, en ny brasilianer i  Leandro Castan som erstatter. Mourinho har fortsatt ikke gitt opp håpet om å få signere Wayne Rooney fra Manchester United.

Arsenal skal være forberedt på å betale £50 millioner for Luis Suarez, men klubbene har ikke snakket med hverandre på en stund. Liverpool er villig helst ikke selge, og Suarez kan bli for dyr for London-klubben.

Manchester City har heller ikke vært imponerende på sin Asia- tour og den nye manageren Manuel Pellegrini har mye å rette på før seriestart. Rykter går på at han skal hente forsvarsspilleren Képler Laveran Lima Ferreira, best kjent som Pepe fra Real Madrid.

Premier League starter opp igjen 17. august, overgangsvinduet stenger 31. august. Svært mye vil skje, og det meste av de største og viktigste overgangene i verdens mest omtalte og kanskje beste liga, får du på vargas12.com.

Vargas

Foto: Icons Memorabilia

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sosiale medier gjør oss A- sosiale

Sosiale medier blir brukt av stadig flere, spesielt unge mennesker. Det er med på å gjøre mange A-sosiale. Vi snakker...

Hvordan behandler du din beste venn?

Hvordan behandler du din beste venn? Gode venner vokser slett ikke på trær. De fleste av oss har kanskje bare...

Lukk