Om du er kvinne og vil overraske kjæresten, den morgenen han våkner ett år eldre, gjør at han elsker deg enda litt mer enn dagen før. Mange menn går rundt uten noen kunnskap rundt orgasmens hemmelige nytelse, via prostata. (Hjelp, tør du lese videre?)

Det kan du gjøre noe med, med et par klikk på Norges mest spennende nettbutikk, finner du alt du kan tenke deg som tilfredsstiller selv de mest krevende menn. Gaven han aldri vil glemme, gjør også at han får drømmer oppfylt, blant annet.

Sex mellom mennesker som tenner hverandre, vil aldri gå av moten, heldigvis, men noen ganger kan enkle og unike hjelpemidler være til stor hjelp, alene eller sammen med andre.

Erotikknett.no har tilfredstilt kvinner og menn siden før årtusenskifte, en kompromissløs sexleketøy-leverandør, som har kåte kunder over hele landet. Artiklene du finner her, er av beste kvalitet, for alle som vet hva de tenner på, enten det er dildoer, vibratorer eller but plug til han eller henne – for alle i alle aldre.

Rakt og anonymt kommer et plutselig en pakke i posten som dere bør åpne sammen. Til glede for dere begge.
En analplugg laget spesielt for menn, med en form som gjør den perfekt til å stimulere mannens G-punkt og Paranium (Området mellom testiklene og anus) samtidig.

Fortsatt finnes det kunnskapsløse mennesker, som fordømmer alt som har med sex å gjøre, særlig homofile generelt og analsex spesielt. Dessverre er det alt for mange som går rundt i den tro at alt som har med sex og gjøre, og som omhandler hull nummer to, også må være relatert til homofili. Stakkars mennesker.

Verden går framover og kunnskapen blir stadig bedre hos de fleste, de homofobe blir stadig færre, og menn som tør å eksperimentere vet at det er via analsex de sterkeste orgasmene kommer. Heldigvis har de heterofile maktet å ta denne gaven til seg, ved å investere i et arsenal med anale gleder. Men også mange kvinner har lykkes med å oppdage nytelsen ved analsex. Enten med kjæresten, eller med gode leketøy. Det er utvilsomt en komplisert aktivitet, og man bør vite hva man gjør, for at ikke smerten skal bli for sentral. God tid er et must.

Du visste kanskje at menn som er i heterofile forhold, noen ganger har seksuelle relasjoner, en elsker som mer enn gjerne operer med analsex som sin spesialitet? Joda, det er sant. Menn liker menn, menn suger pikk, men det er et så tabubelagt tema at det ikke nevnes – noe sted. Bortsett fra på Norges mest tabubelagte blogg, som tør å skrive om det.

Er du mann og vil gi din ektefelle eller kjæreste en gave hun sent vil glemme – bør du saumfare Norges mest spennende nettbutikk. Her er det noe for alle. Også for de kvinner som har det perfekte og vellykkede sexliv fra før. Men som fortjener nye opplevelser og fantasier, kanskje med ham eller flere som tilskuere?

La fantasien og de hemmelige tankene bli en hemmelighet mellom deg og din partner. På den måten kan god sex bli enda litt bedre. I en hektisk hverdag, kan en kjappis, med eller uten leketøy være det som skal til for at dere forblir bestevenner, elskere og partnere.

God sex er limet i forholdet. Ikke la det bli en uvane å overse dine egne behov. Erotikknett.no gir deg orgasmegaranti som varer i årevis. På tide å gjøre lyst til handling?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester City til topps for å bli?

Pep Guardiola har gjort en solid jobb siden han kom til Manchester og til den blå delen av den populære...

Skråblikk på OL i Pyeongchang

Skråblikk på OL i Pyeongchang. Spør man den jevne Sørkoreaner om hva vedkommende synes om å få vinter-OL på dørstokken,...

Lukk