Gavene man ikke åpner i plenum, men i mørket på soverommet. Du vet ikke alltid hva du kan få i gave eller julegave. Men noen ganger vet man det så alt for godt. Du vet at gaven er handlet på steder det ofte er kleint å bare gå innenfor – da åpner man ikke gaven, sammen med storfamilien.

Estimated reading time: 4 minutes

Table of Contents

Undertøy

Sexy undertøy – er jo den perfekte gaven som gleder begge

Din partner, kone eller kjæreste fortjener selvsagt kun det beste, og da bør du velge på øverste hylle. Sexy undertøy kler alle kvinner, og gleder de aller fleste menn. Vanskelig å kjøpe sier du? Glem det! 100% returrett og lave priser. 

Lest denne? Når er det jul for deg?

Bestill julegaven hun vil elske, og som du vil ha minst like stor glede av som henne. Sexy undertøy – finnes fortrinnsvis kun for kvinner. En boxershorts for menn er neppe mer sexy enn hvis den dekker et voksende lem, men aldri ellers.

Mange menn vil så gjerne glede sin utkårede med de flotteste gaver, men det kan bli både dyrt og lite populært. Velger du noe du er sikker på hun vil like, slår du flere fluer i en smekk med å bestille noe dere begge setter pris på. Men gavene bør ikke åpnes i plenum av flere grunner.

Ikke gå i felle å velge ut dyr gave du kanskje ikke får byttet etter jul. Gå heller etter det sikreste kortet. Noe sexy du vil se henne kle seg i og som du kanskje vil hjelpe henne av med. Hvem vet hva nissen kommer med?

Sexy undertøy er viktig for begge, fordi hun bør få føle seg lekker for deg. Det setter du jo pris på, ikke sant?

Gavene man ikke åpner i plenum

Leketøy

Den perfekte gaven i god tid før jul, til henne, bør jo være en pirrende adventskalender. Med 24 spennende luker. Om du har selvtillit nok til å se henne med en dildo, en vibrator eller begge deler – er dette gaven til henne. Fra deg.

Du som har en kvinne ved din side, som fortjener det lille ekstra, til glede for dere begge – nå har du sjansen til å overraske henne. Via denne linken, finner du Norges råeste adventskalender til glede for dere begge. Du som verdsetter din kjæreste og har tenkt å beholde henne lenge, skjem henne bort. Etter alle kunstens regler.

Hver dag i desember, gjennom den spennende adventstiden og helt fram til jul. Kan hun være din lykkelige og sprengkåte kvinne. Hun fortjener det jo, ikke sant? Og det gjør jo du også.

Lest denne? Bestill julegaver på nettet nå – før det er for sent

Sexleketøy finnes også for menn i et voldsomt utvalg, du med nok selvtillit kan jo sette opp en egen ønskeliste. Gavene man ikke åpner i plenum, gjelder selvsagt også for denne typen produkter. Tenk så flaut for svigermor, når hun får vite om deres mørke hemmeligheter.

Tog-bane

Om far i huset ønsker seg tog-bane, fjernstyrt racerbil eller lego, er det kanskje flaut for alle andre. Om far har snev av Peter Pan-syndromet, så vil det bli litt kjedelig for alle andre, at han ønsker seg gaver som er mer vanlig til 10-åringer.

Elektriske og blinkende duppedingser som alle gutter mellom 5 år og 25 år elsker? Mange menn skjuler heller ikke sin iver og tar gjerne over lekene før barna i det hele tatt har fått prøvd selv. De vil ikke være slemme, men iveren tar over. Pappa vil også leke, fordi det tar ham med tilbake til barndommen i minnet.

Skal du ha et godt og harmonisk liv, bør du tørre å kjenne etter hvordan du egentlig har det. Skulle du ønske du kunne være litt mer barnslig, gjerne utad og til tross for å være en voksen – bør du selvsagt leve ut drømmen din. Det har du fortjent.

Vargas

Pin It on Pinterest