Kvartfinale i Champions League, PSG og Zlatan mot José Mourinho og Chelsea. En av verdens beste spillere møter verdens kanskje beste fotballtrener. Det er Champions League som har verdens søkelys rettet mot seg. Det er bare en vinner. The only One møter The special one.

Paris Saint-Germain-spissen har vært linket til flere av de største engelske klubbene, men angrer ikke- i et ferskt intervju før gigantoppgjøret i Paris, på at han aldri har valgt å reise til balløya til tross for at tilbudene har vært der. “Nå vil det aldri skje heller. Paris vil ikke la meg gå nå. Jeg er i mitt livsform og trives her” sa Zlatan på sitt gebrokne engelsk til verdenspressen før møte med Chelsea.

Svensken har scoret fantastiske 25 mål og var nominert til verdens beste fotballspiller for 2013. En pris Cristiano Ronaldo vant.

Her er kvartfinalene:

  • Real Madrid- Dortmund
  • PSG- Chelsea
  • Barcelona- Atletico Madrid 1-1
  • Manchester United- Bayern München 1-1

kampene spilles over to kamper, det første oppgjøret 1. og 2. april, retur oppgjøret uken etter 8. og 9. april. Finalen i Champions League spilles som mange vet i Portugals hovedstad Lisboa 21. mai.

Chelsea henger fortsatt med i kampen om ligatittelen i Premier League, selv om de dummet seg kraftig ut borte mot Crystal Palace sist. Champions League er en helt annen verden, en helt ny og åpen kamp der PSG må finne seg i å være favoritter hjemme i Paris.

Mange tror kanskje resultatene i noen av disse kampene allerede er gitt på forhånd. Da er det smart å huske på at de fleste av de lagene som har kommet så langt har tapt langt færre kamper enn de har vunnet, de er i kvartfinalen av en grunn.

Møtet mellom Zlatan og Mourinho er ikke bare et møte mellom to av de største personlighetene i internasjonal klubbfotball, det er også møte mellom to av de mennene i bransjen som skaper flest overskrifter på godt og vondt.

Se for deg overskriftene om Zlatan skulle gjøre helomvending og skrive under for f.eks Liverpool i sommer. Premier League hadde fortjent å ha en spiller som Zlatan Ibrahimovic.

Fotballen må ha plass til de som elsker seg selv mest av alt, disse blir elsket og hatet av samme grunn av fansen.

Hvem tror du går videre til semifinalene i Champions League?

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kampen for det perfekte ytre fortsetter

Kampen for det perfekte ytre fortsetter. Tannbleking, botox i kinn og panne, Restylan i leppene og rumpeimplantat i hver skinke....

Lukk