Gir du penger til Visjon Norge? Da blir du garantert lurt. Jan Hanvold (68) lurer penger fra naive nordmenn, i Jesu navn. Du trenger ikke være i tvil engang. Nå finnes det så mange ulike bevis for at denne mannen er en kjeltring med stor K.

Om du gir penger til Visjon Norge, for at Jan Hanvold skal be for deg, kan vi love deg at vi kan gjøre jobben, minst like godt, og vi lover å gjøre det gratis. Visjon Norge er et skalkeskjul for at forretningsmannen Hanvold skal tjene millioner av kroner på bekostning av naive nordmenn, som tror.

Lest? Nettsvindel – naive nordmenn er engle ofre, svindlet for millioner.

Jan Hanvold er en kjeltring

I følge TV2-Programmet, “Norge bak fasaden” er pastoren, Jan Hanvold politianmeldt for menneskehandel. I samarbeide med den polske pastoren og svindleren, Max Pyra. Duoen skal i en årrekke drive med ren slavedrift av en rekke polske menn som har jobbet uten særlig inntekt.

I TV2-programmet kommer det fram at særlig en polakk blir svært dårlig behandlet, denne mannen går til politiet og anmelder Hanvold og Pyra, etter å ha gått på bibelskolen i Drammen. Politiet velger å ta ut siktelse på Hanvold og Pyra, for menneskehandel. Bibelskolen er nå lagt ned.

Gir du penger til Visjon Norge?

Gir du penger til Visjon Norge?

Pastoren forteller selv at kanalen har fått inn millionbeløp fra enkeltpersoner i løpet av noen kveldstimer. Når nye partnere verver seg, ringes det med bjeller og jubles høylytt i takksigelser.

– Gud vet at når det går mye penger ut, så må han fylle på. Sånn er det med Gud. Han er den største giveren som fins!

NRK.no

Tidligere kjenner vi Hanvold og hans kollegaer i Visjon Norge, som grådige predikanter, der de oppfordrer sine besøkende til å betale mer penger enn de gjør i dag. Pastoren synes ikke 50 kroner per bønn er nok, millionæren vil ha mye mer. Per bønn. Et åndelig maktmisbruk du bør være klar over.

Lettlurte nordmenn

Dette er ren svindel. Du blir ikke frelst, eller kommer nærmere Gud om du betaler 3000 kr eller 5000 kr til Jan Hanvold. Du bør våkne opp og ikke betale en eneste krone. DU BLIR LURT!

Det finnes mennesker av alle slag, også i Norge.

Noen mener de kan gjøre som de selv vil mot andre. Det er ofte kyniske kjeltringer som forsøker å tjene mye penger fra fortvilte og desperate mennesker som er syke, fysisk eller psykisk. Som er villig til å betale for en bønn eller annen åndelig hjelp. Da er patetiske klovner som Jan Hanvold på plass og ber for deg. Om du betaler nok.

Dette er avskum av verste sort – du bør bruke pengene dine på andre ting.

Er du kristne, be selv, det kan sikkert virke like godt som om andre skal be for deg. Om du vil at en religiøs prest eller pastor skal be for deg, gå til din lokale kirke, nærmeste prest – ber for deg lenge, helt gratis. Eller ta kontakt med Vargas12.com, vi skal be så svetten renner, helt gratis vi også.

Ikke bruk penger på Visjon Norge. Det er 100% ren svindel.

Hver eneste gang Jan Hanvold åpner kjeften, begynner han raskt å snakke om penger i Guds navn. Gud er glad i den gode giveren, pengene går til Gud, ikke til oss, lyver pastoren. Svindleren har med seg opp til 30 bankterminaler, for at småsparere, eldre med minste pensjon skal bruke penger på hans bønn.

Er det noe som gjør oss dundrende forbandet – er det pakk som Jan Hanvold og lurendreier TV-kanalen hans, Visjon Norge. Kommer denne kanalen opp på din TV, gjør deg selv en tjeneste – slå av!

Vi blir triste og faktisk litt lei oss når vi får vite at naive nordmenn, gir millioner av kroner til et menneske som tenker kun på én eneste ting – penger, og kun det. Ikke la deg lure, styr unna Visjon Norge.

La oss håpe at politiet finner mer enn nok bevis til å stenge TV-kanalen og at både Pyra og Hanvold får strengest mulig dom.

Kilde: TV2.no/ VG.no/ NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Den råeste julekalenderen!

Adventstiden betyr å vente på noe hyggelig, mye snadder og kanskje for mange gaver. unger som får flotte gaver hver...

Lukk