Discovery- channels building

 

Ifølge ABC 7 News skal politiet ha opplyst at mannen kom inn i lobbyen til Discovery-bygningen og ropt «ingen drar noe sted».GISSELDRAMA: Politiet holder folk borte fra gisselstedet mens de forhandler med den radikale miljøverneren James Jay Lee som skal ha tatt flere gisler i Discovery Channel-bygningen-

Politiet har sperret av et stort område rundt bygget og holder øye med inntrengeren via overvåkingskameraene inne i bygningen.

Discoverys hovedkvarter ligger i Silver Spring, utenfor Washington D.C., i delstaten Maryland.

SISTE: Brannsjef Ricard Bowers forteller til CNN at gisseltakeren har tatt flere enn en person som gissel.

Politiet forhandler nå med gisseltakeren.

– Vi forhandler med ham nå, og håper han vil slippe gislene og overgi seg fredelig, sier politisjef Tom Manger ved Montgomery-politiet på en kort pressebrief utenfor bygningen.

Ifølge TMZ krever Lee å få snakke med sjefene ved Discovery Channel.

Nok en psykopat som ikke har fått nok oppmerksomhet fra det motsatte kjønn over lengre tid muligens?

Discovery Channel skal ha mottatt trusler i forkant fra James Jay Lee, som tidligere skal ha demonstrert foran bygningen. Ifølge den lokale TV-stasjonen WUSA 9 TV skal gisseltakeren ha sendt en lang liste med krav til Discovery Channel. Kravene kan du finne her, og er signert Lee.

Flere gisler

Politisjef Tom Manger i Montgomery-politiet, som leder den pågående politioperasjonen, bekrefter ved 21.15-tiden norsk tid at det er snakk om flere gisler.

Minst én av gislene skal være en sikkerhetsvakt. Politiet kunne ikke kommentere hvor mange gisler som var tatt.

Ifølge Manger jobber det 1900 mennesker i bygningen. De fleste av disse har blitt evakuert.

– Vi tror at de fleste nå er evakuert, men vi sjekker fortsatt noen etasjer, sa han på en direktesendt pressebrief onsdag kveld.

Manger ville ikke svare på spørsmål om gisseltakerens eksplosiver, og ville heller ikke bekrefte identiteten til gisseltakeren, som av andre talspersoner i politietaten er bekreftet å være James Jay Lee.

– Vi forhandler med gisseltakeren for å få ham til å overgi seg på en fredelig måte, sier Manger.

– Jeg tenkte bare at det var et nytt Columbine, og plutselig er det masse folk som går rundt med våpen, sier Sloane til The Washington Post.

Det første som bekymret arbeiderne i Discovery Channel var barna i barnehagen, som ligger i samme etasje som inntrengeren var i, men på motsatt side. Ifølge Sloane kom beskjedene om hva man skulle gjøre fort, og folk forhold seg rolige. Barna i barnehagen ble raskt evakuert i sikkerhet til en McDonald’s over gaten.

– Du forventer ikke at noe som dette skal skje i et kreativt selskap og med en slik familiekultur som vi har her, sier Sloane til Washington Post.

Kilde Dagbladet.no, og VG.no

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10027029

http://www.dagbladet.no/2010/09/01/nyheter/utenriks/usa/13220566/

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Hva skjedde egentlig med Madeleine McCann?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MVUnMtW9ciI&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=epdtWmTWZEU[/youtube] Hva skjedde i Portugal i byen Praia da Luz som ligger på Algarvekysten mai 2007? HVEM tok lille...

Avslører USAs militære hemmeligheter med den ene hånden

Og tafser på damene med den andre... Eller er det "plantet" problemer på mr. Assange? Svensk påtalemyndighet har besluttet at Wikileaks...

Lukk