Asså- Hvor da? Det er så kalt at til og med snøen fryser! November måned er den kaldeste på over 100 år! Og desember og en uke inn i desember så er det enda kaldere. Global oppvarming? Mulig det er varmere enn normalt noe sted på kloden, men hele Europa fryser jo!

– Den værtypen vi har nå skyldes mildlertidige endringer i et svært værmønster. Påvirkningen skjer uavhengig av den globale oppvarmingen. Det er ingenting i veien for at vi er på vei inn i en periode med kalde vintre slik vi så på 50 -og 60 tallet, sier klimaforsker Erik Kolstad-

For mange av oss kan det være vanskelig å forstå. Krisemøtet om global oppvarming i København er knapt nok ferdig før vinterkulden er over oss. Vi fryser og skjelver mens klimaforskere og statsledere sier at kloden er i ferd med å bli overopphetet.

Per Engene er leder for foreningen Klimarealistene, som er sterkt kritisk til menneskeskapt global oppvarmingen. Han lar seg ikke overraske over snø og lave temperaturerer.

– FNs klimapanel hevder at det skulle bli varmere. Når det motsatte skjer år etter år, så er det kanskje bevis på at de tar feil. Den avgjørende påstanden er at utslipp av CO2 skal drive temperaturen i været. Men vi mener vi ved hjelp av naturlovene har bevis for at det er fysisk umulig at disse utslippene skal kunne påvirke temperaturen nevneverdig, sier Engene.

Jeg har alt for lite greie på det til å vite noe som helst om global oppvarming-

Når det er sagt, så tror jeg nesten de ikke vet nok om dette de som sier de har det. » Ekspertene » er tydeligvis uenige om vi har en global oppvarming, og så lenge det er så kalt over lang tid som nå, så er det vanskelig å argumentere for global oppvarming, enig?….

Det er liten tvil om at man skal tenke på miljøet i det meste man foretar seg. Og man skal ha strenge regler for bedrifter som skal kvitte seg med klimagasser og avfall. Men dette har vi vist noen år nå- burde ikke det snart ha hjulpet?

Ozonlaget var så hipt en stund. Er det ikke noe hull der mer, eller er det tettet?

Jeg fyrer med ved – med verdens beste samvittighet. Det er ikke min skyld at det er kaldt.

Vargas

Kilde

http://www.aftenposten.no/vaer/article3454455.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Stargate tar stjernene til himmels

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jjZD63BWKgA[/youtube] Stargate, eller duoen Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen som de egentlig heter. Masseproduserer poplåter til de største...

WikiLeaks har balletak på statsledere verden over

  Julian Assange er etterlyst av Interpol     Julian Assange (39) sier at hemmelige dokumenter automatisk kommer til å bli...

Lukk