Glommafestivalen i Fredrikstad arrangeres i år for 24. gang! Eventyret fortsetter altså i år også til stor glede for store og små.

– Fredrikstads egen gullstrupe, Maria Mohn skal i aksjon med sitt band, lørdag 6. juli. Det hele skjer på Dampskipsbrygga i byen ved Glommas utløp.  Her er det noe for alle, dette er et stort arrangement med mer enn 100.000 besøkende vært år.

– Du finner sandvolleyballturnering på Nygaardsplassen, tivoli, Ælveduell, fritidsbåtparade, papp-båtdullen mellom mange forskjellige lokale firma som vil “hevne seg” i fra fiaskoen i fjor, og det blir nytt av året,  Tour de France for kids – et sykkelløp for barn midt i sentrum.

De musikalske bidragene er om mulig enda bedre i år enn i fjor, hør bare her:

Bergens bandet MASH, Stian Solli fra Fredrikstad, Onesize fra Halden, Bluegrass bandet Roarin Sandy fra Oslo og Four Bridges fra USA. 

– I tillegg til at dette, finnes det et stort utvalg av boder som har et vidt spekter av diverse, både mat, drikke og krims-krams. Sett av en dag eller to og besøk Fredrikstad på Glommafestivalen sammen med titusenvis av andre feriereisende turister, du vil få en flott opplevelse langs elva.

Glommafestivalen er en av de få festivalene i Norge med egen Festivalavis!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blir Rooney værende i Manchester United?

Allerede en stund før Premier League-sesongen tok slutt i mai, begynte snakket om hvor Manchester United-spiller Wayne Rooney kommer til...

Lukk