God markedsføring? Les dette – vi hjelper deg! Og sørg for å vite hva du behøver. Enten du er en nasjonal eller internasjonal bedrift som ønsker å bli sett i disse vanskelig tider med alt som har med viruset å gjøre.

Internettet lever kanskje bedre enn noen gang.

Det er nå du bør bruke noen kroner på god markedsføring. Fordi dine potensielle kunder leser artikler, surfer og bruker nettet for alt hva det er verdt – særlig nå. Vi bruker mye penger på god markedsføring gjennom sosiale medier og vi vet det virker.

World. Wide. WEB

Og den dagen viruset ikke lenger styrer vår hverdag, er det den bedriften som har markedsført seg alle best, som vinner kampen om kundene. Det kan faktisk bety å være, eller ikke være for din bedrift.

God markedsføring? Les dette – vi hjelper deg! Fordi du fortjener det og fordi vi vet hva som skal til for at du lærer det. Les dette og vi hjelper deg opp og fram. Vi kan god markedsføring og driver med det – hver dag.

Vi som har skrevet artikler på egen nettside, god blogginnlegg gjennom ti år, har lært en hel del. Særlig om hvordan vi skal tilfredstille krevende kunder som ønsker å være synlig over tid via World. Wide. Web. God markedsføring kommer ikke av seg selv.

Internettet er kommet for å bli. Det er et enormt potensiale for alle som har et budskap å formidle, et produkt å selge, uansett hva du ønsker å markedsføre.

God markedsføring? Les dette – vi hjelper deg!

Vargas12.com og Facebook

Vargas12.com er ikke verdens største blogg, men vi er jævlig god på reklame og markedsføring. Fordi vi vet hva kundene våre ønsker, vi vet hva som skal til for å bli sett, og vi ønsker våre kunder tilbake – igjen og igjen.

Behøver du god markedsføring? Les dette!

Du finner annonseringer på Facebook, hver dag, og til og med for ofte. Disse kan du faktisk styre selv, slette eller redigere på din vegg. Men alle som betaler nettopp Facebook for å vise sine annonser, artikler eller produkter til sine potensielle kunder – gjør det av en grunn.

Milliarder av lesere, mennesker med behov for det produktet du selger, kan finne dette via verdens største sosiale medium. Jo mer vi betaler, jo større område kan vi dekke, jo flere potensielle kunder ser våre artikler og dine annonser. Logisk. Ikke sant?

Skal du noen gang bruke penger på markedsføring, bør det være nå.

Gjennom Google Analytics finner vi hva våre lesere ønsker å finne på vår blogg, dermed kan vi styre vår artikler mot bestemte mål. vi skriver om alt fra fotball til sex, om selvmord, mobbing, politikk og økonomi. Derfor har vi så mange forskjellige lesere i ulike aldersgrupper som kommer tilbake til oss.

Coca-Cola

Vi bruker mye av pengene vi tjener på å annonsere via Facebook, derfor ser våre kunder at vi tar oppdragene deres på alvor. Det du betaler for er ren markedsføring. Punktum. Vi ønsker å ha fornøyde kunder, fordi fornøyde kunder går ikke til våre konkurrenter, men kommer stadig tilbake til oss for nye oppdrag.

Hvorfor tror du Coca-Cola ble verdens største brand?

Fordi Coca-Cola har skjønt hva god og riktig markedsføring betyr over tid. Coca-Cola finnes over hele kloden, ikke bare i de 30 sekundene på TV, når verdens største idrettsbegivenheter, som Super Bowl. Men på plakater, bannere, skilt og videoer – sponsorer for all verdens aktiviteter – på alle av verdens kontinent.

Den amerikanske sukkerdrikken bruker milliarder av dollar på god markedsføring over store deler av verden, fortsatt. Er ikke det unødvendig da, tenker du kanskje. Alle vet jo hva Coca-Cola, er ikke det bortkastet penger da? Selvsagt ikke.

Fordi det øyeblikket brusgiganten sakker av på markedsføringen, tar fort en ny konkurrent over, som Pepsi f.eks, markedsandelene. Det ville vært en katastrofal tabbe. Derfor fortsetter Coca-Cola å pøse ut enorme beløp på solid markedsføring. For å opprettholde status som det største merket i verden.

Markedsføring

Uansett hvilke produkter du ønsker å selge eller vise fram til dine nye og gamle kunder. Vi er her for deg. Enten kan du velge å skrive artikkelen selv, eller enda bedre, vi skriver den for deg. Det er ikke rare forskjellen på prisen.

God markedsføring? Les dette – vi hjelper deg! Om du går gjennom vår ny artikkel, skjønner du hva vi mener. Ta kontakt i dag. Vi er her for å hjelpe deg, og vi vet det virker.

Siden du er så smart å stikke innom og leser våre gode artikler, vil vi gi deg et unikt tilbud gjennom virus-tiden vi er inne i nå. La Koronaen seile sin egen sjø. La oss gjøre jobben for deg.

Du kan også få artikkelen din plassert i vår høyre kolonne, slik at den blir synlig på alle av bloggens mange tusen sider. Det er den absolutt beste måte å markedsføre seg på. Om du heller ønsker bannere synlig på bloggen, fikser vi selvsagt det.

Vi vet at det virker, hvorfor ikke gi det et forsøk?

I mellomtiden kan du velge å abonnere på våre nyhetsbrev, gratis og helt uten betingelser.

Vi har nemlig 6500 artikler å velge mellom i arkivet du finner på høyre side på hovedsiden. Her kan du slå ihjel flere dager med gode blogginnlegg, du er velkommen skal du være. Du kan til og med bla i forskjellige kategorier også.

Vi gleder oss til å samarbeide med deg.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com