Hva er god service? Jeg mener god service er når man får en positiv opplevelse på den handelen eller servicen man får. Dvs. skifter man dekk på en bensinstasjon og man får fylt luft i dekkene uten å spørre så oppleves dette positivt. Blir man møtt med et smil og blir lyttet til og vedkommende gjør sitt ytterste for å yte den servicen man er satt til å gjøre, så er det god service etter min mening.

Dårlig service, er når man blir skuffet over behandlingen man får. Står betjeningen i telefonen og snur ryggen til deg som kunde, så får du ikke akkurat lyst til handle der noe mer…  hvis man reklamerer for et produkt som ikke står til forventningene til kunden så er det også dårlig service etter min mening. Eller når du kommer inn i en butikk og betjeningen snur og går, eller du føler at du forstyrrer betjeningen når du spør om noe og de sukker oppgitt til deg… ikke bra!

Det verste eksemplet på dårlig service er når du har bestilt sydentur til et helt nytt hotell, så er ikke hotellet ferdig ennå.. kjedelig!

Jeg opplevde en gang å bestille et kamera som butikken ikke kunne levere, men innehaveren kjørte ens ærend å hentet et nytt kamera i nabobyen- og leverte det hjem på døra til meg. DET er god service det!

Et smil er ofte nok!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
bloggurat.net

Jeg har plassert min blogg i <a href="http://bloggurat.net/kart/registrere/3104/fredrikstad">Fredrikstad</a> på <a href="http://bloggurat.net/kart/">norske bloggkart</a>!

Norge er stengt fra luften!

Fra kl 10:00 i dag er det ikke mulig å lande med  hverken fly eller helikopter på noen flyplasser i...

Lukk