Med fare for å få alle i drammen inkl. Ida Wulff på nakken så tar jeg en sjanse på å påstå at Strømsgodset ikke tar gull i tippeligaen.

– Ikke ennå og ikke for det at laget ikke har de rette spillerne, men de har ingen kultur for å vinne noe som helst, bortsett fra noen visne cup «hederligheter.»

Misforstå meg rett.

– Strømsgodset er blant de få sunne klubben i Tippeligaen. Problemet er et laget blottet for vinnerkultur, og det kan bli skjebnen som får pendelen vippe i feil retning. Om noen år eller sesonger som fotballen ofte er innfelt i, så er det så absolutt mulig for drammens stolthet å vinne ligaen, og vel så det.

– Ronny Deila, Godsets glimrende sjef er en fyr det er lett å bli gald i, en fyr med hår på brystet og med et fotball-hode for framtiden. Dessverre er ikke hans spillergruppe god  for gull ennå, men om Deila får lov til å fortsette så kan alt skje.

– Synd at NFF ikke har strengere forhold rundt en stadig eldre og sløvere Drillo som ikke er på kampene i Tippeligaen og konstaterer at første valget i mål, Rune Jarstein er en direkte skam for alt som har med jobben som keeper å gjøre.

Drillo Foto: Dagbladet.no

Snart går det ikke en kamp uten at Jarstein gjør ei blemme eller tre i Viking drakta. Han har helt åpenbart ingenting å gjøre i mål for Norge. Noen må tørre å si det til han…

Norges beste keeper står i mål for Molde og heter Espen Bugge Pettersen. Han bør stå i buret for Norge da nasjonens stolthet igjen skal settes på prøve, en prøve jeg er ekstremt skeptisk til.

En VM-kvalifisering som Drillos menn ser på som lett før den begynner. Vel, det er som sagt før den begynner. Våkne opp Drillo, du har ræva full av jobb, en nasjons iver og forventninger er på dine skuldre, og et ønske om gode resultater og kvalifisering til VM 2014 i Brasil må være forventet.

Glem det Drillo. Med toppfotballsjef Nils Johan Semb ved roret er det lite eller intet håp om deltagelse i neste mulige store internasjonale mesterskap for norsk fotballs tidligere flaggskip.

Godset medalje.

– Jeg ønsker Ronny Deilas menn all mulig hell og håper drammenslaget tar medalje i årets Tippeliga, det alene vil være en stor overraskelse for de fleste knyttet til norsk toppfotball, bortsett i fra de fra Drammen.

Godset har spilt fantastisk god og underholdende fotball, og fortjener all heder og ære for det. Om mulig en medalje.

Nils Johan Semb Foto: TV2.no

– Drillo alene kan ikke ta skylden for all elendighet i Tippeligaen, men han burde forstått at det var et problem i norsk tippeliga når de fleste har noe negativt å fortelle. Drillo selv uttrykte at han var overrasket over at Tippeligaen holdt et så svakt nivå, han trodde at lagene som røk ut i første runde av cupen. Vålerenga berget seg så vidt.

Sogndal og Sandnes Ulf er ute.

–  Norsk fotball, med tippeligaen og landslaget i fokus er så langt nede som aldri tidligere. At spillere er villig til å ofre sin egne sportslige karriere for å vinne noen ekstra tusenlapper i kamper som er «Fikset» forteller en del om moralen hos norske fotballspillere.

Semb bør gå av.

Hadde norsk fotballs toppsjef Nils Johan Semb vært en hvilken som helst industrileder for en en større bedrift, ville han vært avskjediget for manglende resultater for lenge siden.

Semb er selve roten til all elendighet i toppfotballen i Norge, det er det selvsagt trist at ingen ønsker eller tør å gjøre noe med.

– Han har alene ansvaret for manglende teknisk, fysisk og fotball forståelig trening i aldersbestemte landslag, og det er dessverre det som er hovedgrunnen til at Drillos menn ikke lenger har den fantastiske statiske de en gang hadde på Ullevaal.

Innen den tid vil Norge, Drillo og landslaget ligge med brukket rygg til en ny fotballfaglig leder er på plass.

Hvem bør erstatte Semb etter din mening? Ronny Deila?

 

 

Vargas

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Stjernene står i kø for å lage musikk etter 22. juli 2011

Rapperen "Flo Rida" er ute med albumet «Wild Ones» der låten «I Cry» er knyttet til hendelsene på Utøya. En terror som...

Både kvinner og menn tenner på å bli sett

Lysten til å bli sett og det å se, eller ekshibisjonisme og voyeurisme, har vært en fremtredende og integrert del...

Lukk