Er du en gold-digger? En som gjør alt som er mulig for å skaffe seg rikdom suksess, det siste av det siste, så du ser hot og eksklusiv ut? Da er du ikke alene. Svært mange unge jenter og sikkert gutter er ute etter berømmelse, anerkjennelse og oppmerksomhet. Det kunne like godt stått SE PÅ MEG, i panna på de fleste.

Hvor langt er du villig til å gå for å oppnå det du ser på som viktigst for deg? Går du bak ryggen på venninna de hvis du kan oppnå egen suksess med det? De fleste svarer sikkert nei, men jeg er ikke så sikker.

– Mer enn 5000 mennesker er villig til å være med på «Robinson», hovedsaklig for å komme på TV. Jeg har ingen tall fra TV Norge og alle de som meldte seg på «Paradise Hotel», men det er var garantert mange tusen.  Jeg er overbevist om at svært mange gutter og jenter er villig til å gjøre nesten hva som helst for å bli «berømt», eller for å ha mye penger mellom hendene.

– Og ikke minst hvor viktig er det ikke å se pen ut, og tynn. OMG! Det er viktig det. Å være tynn, det å bli holdt utenfor gjengen fordi man er litt mer lubben enn alle andre er jo rene helvete, derfor gjør de fleste alt for å unngå nettopp det. Slankehysteriet blant ungdom og spesielt jenter er enormt belastende for den det gjelder.

Man skal ikke snakke stygt om de døde, men Anna Nicole Smith giftet seg ikke med en 92 åring i rullestol med milliarder på bok- av bare ren kjærlighet. Hadde ikke oljemagnaten hatt nåla i veggen hadde han ikke blitt gift med frk. Smith heller. Punktum.

Anna Nicole og «gubben» Foto: VG.no

 

– Å være en gold-digger er en person uten moral, uten grenser. Det er som en narkoman som er bare må ha det.

Hvis du hadde kunnet få kjøpe deg det du ville, absolutt alt du pekte på, i en hel uke. Da hadde du ikke hatt noen grenser for hva du ville blitt med på, tipper jeg.

Mulig penger er roten til alt vondt, men penger er kommet for å bli, i hvertfall det som symboliserer verdien av penger som penger gjør.

Man kan ikke gå rundt med gullbarre som betalingsmiddel heller.

Poenget mitt er. Alt for mange unge mennesker ser på det å være slank, være  rik og berømt som det gode liv og mange gjør kanskje for mye for å oppnå det.

De som er veldig rike sier at tryggheten er viktigst, man blir ikke spesielt lykkeligere av å være veldig rik.

Det er mye fint man kan oppnå i livet uten å sammenligne seg seg selv med deltagerne på «Paradise Hotel», uten å oppnå det å bli en celebritet eller uten mye penger.

Unge mennesker i Norge har ikke verdier som mange andre litt eldre har. Det er et hardt og tøft samfunn der de peneste får alle fordelene mens, vi litt lubne og ikke fult så pene må ta til takke med resten.

Er det rettferdig? Bør ikke «Kari» på hundre kilo, ha like stor sjanse for å jobbe som selger hos Sony som det «Rebbeca» på 63 kilo og silikon pupper har? Hvem tror du får den jobben?

Dert er viktig å sette pris på de riktige og viktige tingene i livet. Som f eks venner, kjærlighet og familie.

Hvilke verdier har du i ditt liv som du setter pris på?

 

Vargas

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10092090

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sverige med nye ansikter på sedlene

  I Sverige kommer det nå nye ansikter på 200- seddelen og 20- seddelen. Skulle det samme vært gjort i...

IDOL- nå har du sjansen til å bli stjerne

  IDOL kommer endelig tilbake, dessverre vil andre si. Men TV2 største talentkonkurranse kommer på besøk i en storby ikke...

Lukk