En hyllest til Michael Jackson av og med Åge- Sten Nilsen og Ole Børud samt koret fra “det store korslaget” eller team Åge som de også liker å kalle seg. Et show på City scene i Fredrikstad- ca. 500 mennesker, stinn brakke.

Et forrykende show med dansere fra Kari og Jørns danseloft med fler, og for noen dansere! Jeg er en forholdsvis voksen mann, og har sett både det ene og andre av show og underholdning.

 Men dette tok nesten pusten av meg fra første tone.  Jeg vet at Åge- Sten kan synge og lage show, men denne gang var han mer i koret og heller i bakgrunnen. Men Pål Johannessen som den mest sentrale sammen med unggutten Morgan Lillehjem som imponerte små jentene i salen med fantastisk scenetekke og nydelig sang-

Alle burde blitt nevnt med navn, men det blir for mange å nevne da det var mer enn 60 popkonger på scenen på det meste.

Det var tempo, rytmer, kor, små og store Michael`er, nydelige dansere i MJ`ånd. Det var så ekte, ærlig og jævlig bra!

Jeg satt med klump i halsen, tårer i øyekroken og ble bergtatt i to timer. Amatører og proffer i skjønn forening. Det var svært rørende når det kom opp bilder av båren og alle artistene la ned en symbolsk blomst på “kisten” til Michael.

Det var så hjertet hoppet når danserne kom inn i Smooth Criminal og hadde på seg gangsterdress og sorte hatter, de var så samstemte at jeg trodde ikke det jeg så… 4 jenter… OMG!! Verdt inngangspengene de alene!

Låter som Billi Jean, Earth Song, og Heal the World. Man kunne høre Michael Jackson, men se korslaget. Jeg har alltid likt musikken hans men dette showet var for meg en enorm overraskelse og et fyrverkeri av et show jeg aldri kommer til å glemme!

Regi ved Gutsy Utterdahl, Musikk ansvarlig Frank Wisur. Jeg vil bare si tusen takk!

Og til slutt. Jeg anbefaler dette showet på det sterkeste, og håper du får billett. Og er du ikke fornøyd så er det deg det er noe galt med og du skal få hele billettens kostnad igjen av meg personlig!

Dette burde vært sendt på TV i beste sendetid- hver lørdag et helt år, i ALLE kanaler!

Michael Jackson var King of pop, og musikken hans vil leve så lenge det er mennesker på planeten Jorden-

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pingen virker ikke på SIDE2

Er det fler enn meg som sliter med å få pinget innlegg  på SIDE2? Blogglisten er ok, men de 10...

Lukk