Norske bønder har det bedre enn de fleste og har fått mer penger  gjennom flere statsbudsjett enn noen andre arbeidsgrupper. Subsidiene er så massive at de får nesten ikke igjen traktor døra. Til ingen nytte, nå vil de straffe norske barn på 17. mai.

Med å blokkere diverse mel produsenter håper Bondelaget å lage brødkrise, det vil si ingen pølsebrød til ungene på nasjonaldagen om grådige bønder får det som de vil.

Bøndene er avhengig av alle forbrukere for å få solgt sine varer. Allikevel så går de til det skritt å hindre bakerne å bake brød til de samme forbrukerne.

Her sager de av den samme gren som de selv sitter på. Jævla bønder!

– Bøndene har blinket ut møllene Bjølsen i Oslo, Vaksdal, Buvika ved Trondheim og Skien for blokaden fra i morgen tidlig. Da vil trolig traktorer i stort monn sperre utkjøring av varer fra møllene.

En gjennomsnitts bonde tjener tett opp mot en halv million kroner i året, og er villsint for at han ikke får mer. Dette er en grådighetskultur det lett går an å bli kvalm av.

 

Foto: SIGBJØRN HOFSMO/NTB SCANPIX

– Europa står på randen av konkurs, det manes til forsiktighet og moderasjon i alle ledd i det økonomiske samfunnet og i EU, norske bønder tømmer heller ut millioner liter melk. For å statuere et eksempel på at de ikke er fornøyd.

Jævla Bønder!

– Det planlegges flere aksjoner. Vi vil synliggjøre problemene for matvareprodusentene. Det har hopet seg opp en veldig frustrasjon over lang tid, og blant bøndene er trykket veldig stort, sier organisasjonssjef Toril Wikestrand i Akershus bondelag.

Bønder over hele landet aksjonerte i går på ulike måter.

Staten leverte sitt tilbud i årets oppgjør med en total ramme på 900 millioner kroner onsdag. Kravet fra Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag var på 2,2 milliarder kroner.

Leder i Senterpartiet (Sp), Liv Signe Navarsete sier til NRK at hun kan stå inne for det tilbudet som staten har kommet med.

– Vi er et politisk parti. Vi er ingen fagforening for landbruket. Vi må ta helheten i politikken innover oss, sier Navarsete som maner bøndene til moderasjon, slik de gjør til andre grupper.

Norske bønder gjør en viktig jobb, og norske forbrukere vil ha norskprodusert mat, men ikke for enhver pris. Det må finnes en grense på grådigheten, også for bøndene.

Jævla bønder har fått enda en betydning!

Kilde

VG.no

 

Vargas

 

http://www.vl.no/samfunn/bondene-krever-til-salt-i-groten/

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
De tre magiske ord som betyr så mye for så mange

På engelsk blir disse ordene brukt som en klisjé og i annenhver setning, spesielt mye brukt på film og i teksten til...

Manchester City vant Premier League på mest dramatiske vis

  Når siste kamp var spilt i 90 minutter var det Manchester United som var seriemester. Dommeren la til 5...

Lukk