Virkeligheten er brutal, og sånn er fotballen. Green har spilt sin siste kamp for Three Lions, tror jeg. David James kommer inn. Hva skjer om Green får spille videre og gjør en tabbe til, da går det direkte på Cappello´s ferdigheter som sjef- og det tror jeg ikke han tar sjansen på.

Noen vil si at man må regne med tabber fra keepere som utespillere. Men sånne grove tabber som Green gjorde i kampen mot USA, har ikke England råd til å koste på seg. Fortsetter dette så kan England risikere å bli sendt hjem før sluttspillet tar til, og da blir det ikke noe kjære mor å komme hjem til Engelske journalister som allerede har kvesset knivene…

News of the World og Daily Mirror topper sine nettutgaver med tittelen «Hand of Clod», som spiller på Diego Maradonas berømte «Hand of God» fra hans håndscoring mot nettopp England i 1986-VM. Men for Greens del er det langtfra et kompliment. Clod er et engelsk begrep for en kløne eller en dum person, og «Klønens hånd» er ikke akkurat det en målvakt drømmer om å bli kalt.

Jeg tror England kommer seg videre, men ikke med den start elveren som startet mot USA-

kilde VG.no

http://www.vg.no/sport/fotball/vm/2010/artikkel.php?artid=10008786

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva er bråket på VM- stadioene?

Vuvuzelaen!! Det er et vanvittig bråk på tribunene og folk klager inn til TV selskapene om at dette må det...

Har du fobier?

  Det er naturlig å reagere med redsel når du bli utsatt for en reell fare. Dersom du for eksempel...

Lukk