Den gamle statsråden Grete Knutsen (A) har valgt sitt spark til statsminister Jens Stoltenberg (A) på verst mulig tidspunkt for ham og AP. For henne, nøye planlagt. Årsaken er helt åpenbar, å skade Arbeiderpartiet mest mulig i innspurten til den viktige valgkampen. 

Nå er ikke denne kampen så viktig lengre da alle piler peker mot Erna Solberg (H) som ny statsminister etter valget, men det kunne ikke Knutsen vite når boka ble skrevet.

– Jens Stoltenberg vant i sin tid striden innad i Arbeiderpartiet mot Thorbjørn Jagland. De var ikke kompiser da, de sender nok ikke bursdag-kort til hverandre nå heller. Dette har vært en dårlig skjult hemmelighet, og Jagland sa nylig at kampen om regjeringsmakta i Norge allerede var tapt, flere uker før valget.

Heller ikke det noen dra hjelp fra en AP-veteran for Statsministeren.

 

Er det ikke bemerkelsesverdig at indre stridigheter innad i et av Norges viktigste politiske partier, om ikke det viktigste etter krigen- skal svertes av personlige intriger og maktkamp mellom tidligere og den sittende ledelse i partiet? Burde ikke partiets beste ha være en selvfølge og  kommet først?

– Boken «Basketak» har allerede slått ned som en bombe på Stortinget og i regjeringen. Stort sett alle politikere som kan krype og gå, gamle som yngre får negative karakterer, bortsett fra Jagland som får stå karakter og omtales som en ærlig og ekte politiker. Boken få krass kritikk fra journalister og bok anmeldelser som har greie på slike bøker som kommer som et hevn-spark fra en svunnen tid.

Jens Stoltenberg blir kalt konfliktsky og unnvikende samt at han valgte å legge vanskelige saker i skuffen.

– Alle må få lov til å skrive hva de vil, når de vil, men denne boken er skrevet for å skade andre menneskers ærlige arbeid, den er publisert for å gi et klapp på skulderen til en avgått statsminister og for å skade en sittende statsminister. Det er stygt og utspekulert.

– Grete Knutsen er en parentes i norsk politikk og vil bli husket for en ting, nemlig å ødelegge mest mulig for Arbeiderpartiets ledelse under Jens Stoltenberg II regjeringen. Det er ikke bare skammelig fra en AP- veteran, det minner om en bortskjemt liten drittunge som fortsatt er sur for at hun ikke fikk som hun ville for veldig lenge siden.

Grete Knutsen burde gå å skamme seg.

 

Vargas

 

Foto: Flickr/  Gry Monica

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens mest sexy kvinne 2013!

Bar Refaeli (28) er i år som i fjor kåret til verdens mest sexy kvinne av anerkjente Maxim Magazine. Vanskelig å...

Derfor taper Norge mot Sverige i fotball

Drillos menn, hele Norges stolthet som engang var rangert som nr 3 på FIFA-listen, som slo Brasil når det gjaldt...

Lukk