Gruppesex? Fler enn du tror har planer om det. Stadig fler kvinner og menn har sex med samme kjønn uten å kalle seg hverken lesbisk, homo eller bifil. De tenner på det motsatte kjønn som hvilken som helst heterofil. Men tenner på sex med samme kjønn og bruker en gyllen anledning til å ha nettopp det.

Folk flest definerer seg ikke som biseksuelle selv om de har en biseksuell adferd.

– De aller fleste mennesker ser på sex som noe privat og noe man har kun med den man elsker. Men det er en ny trend. En trend som er økende blant voksne som vil ha mer enn bare sex og sammen med flere andre likesinnede.

Det er selvsagt tabu å snakke om, som så mye annet som er tabu i Norge. Man snakker ikke om sex med andre enn sin partner- punktum.

Vel, det er et faktum at veldig mange elsker å ha sex med andre enn den man er sammen med, og gjerne med eget kjønn.  

Gruppesex? Fler enn du tror har planer om det…

– Har derimot en gift kvinne sex med en annen kvinne, vil mannen ofte se på det som positivt. Har en mann en mannlig seksuell partner blir det nok sett på som utroskap. Og så uopprettelig at ekteskapet er over, for de fleste. 

– Faktum er at den moderne mannen er i utvikling og at seksualiteten hans, maskuliniteten og hans relasjoner til andre menn. I langt mindre grad enn før, bestemmes av homofobiske holdninger. Det er også i Norge langt mer “stuerent” at også menn tenner på menn. Samtidig som de er i et forhold med en kvinne han elsker.

Våteste drømmer

– Stadig flere velger å ha sex for sexens skyld, også med flere enn en, og gjerne med samme kjønn. Snakk med din partner og fortell om dine våteste drømmer, bare på den måten kan begge få det som de vil. Fantasi kan bli virkelighet, men det må være 100% enighet, og snakk om sjalusi. Det er ingen sjanse å lykkes om en av partene ikke takler å se den andre med noen fremmede.

12% av det norske folk har vært med på å utøve gruppe-sex.

– Det betyr at det er stor sjanse for at du kjenner en eller flere som har prøvd ut å ha sex med andre enn bare sin partner samtidig. Det er godt kjent at det norske folk har livlig fantasi som feks å ha sex i det fri, og planlagt partnerbytte.

Hele 34% svarer ja på om de har planer om å prøve ut gruppesex.

– Går du rundt og tenker på å prøve ut partnerbytte eller gruppesex, enten alene eller med din partner så er det en jobb å gjøre i forkant. Det er veldig viktig at man snakker om hva man vil, hvilket utbytte man får av det, og hvilke konsekvenser vil det få for forholdet.

Sex med samme kjønn

God kommunikasjon er meget viktig i alle forhold, også når det kommer til sex. Si hva du vil, si hva du drømmer om og vær ærlig mot din partner, det lønner seg alltid i det lange løp.

– Jeg mener det må være opp til hvert enkelt individ å gjøre som man lyster, og er man i et forhold der man ønsker å strekke grenser, uten sjalusi så hvorfor ikke? Det er selvsagt de færreste som ønsker å se sin partner ha sex med noen andre. Men det som kjent et voksende antall mennesker som tenner på tanken, og derfor velger å ha sex med samme kjønn. Med velsignelse fra sin partner.

Det er fristende å si at det er bedre å angre på det man har prøvd, enn å angre på det man ikke fikk gjort.

– Så mange som en av fire dropper kondom fordi de stoler på at partneren ikke har kjønnssykdommer. Det er urovekkende høyt når vi vet at Norge ligger på topp i Norden. Når det gjelder kjønnssykdommer. Og at stadig flere blir smittet av blant annet klamydia, sier daglig leder Tone Berit Lintho i RFSU.

Bruker du kondom hver gang du har sex beskytter du deg selv og din partner mot ubehagelig og farlig smitte.

Kilde: NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ebola-viruset vil ta mange liv om det sprer seg

I Uganda er det allerede flere døde av det fryktede viruset som det foreløpig ikke finnes noen kur mot. Så langt er...

Lukk