Gruppesex og partnerbytte en våt drøm? Godt voksne mennesker som har lang erfaring med en rekke sex-partnere kommer til et skritt der de ønsker å utvide horisonten noe. Da kan noen velge sex-klubber, besøke swingersmiljø, eller invitere par hjem til felles nytelse.

Da er det ikke eplekake på menyen.

– Slike sex-avvik der partnere fritt har sex med likesinnede, er ikke så vanlig i Norge, men langt mer normalisert nå enn for bare noen ti-år siden. Det betyr ikke at det ikke skjer, helt åpenbart. Mange kvinner og menn lever i skjulte miljøer som ikke finnes i noen statistikk. Det gjelder nok også i Swingers-miljøene.

Årsaken til det er sammensatt, men bunner ut i et mer seksualisert samfunn i tillegg til langt mer tilgang til informasjon om tema via Internett. Nett opp via nettet får de som søker disse miljøene tilgang til de som er i samme «løpebane.»

– De som søker alternativ sex er på Internett, de søker, finner, kontakter og møter. I nevnte rekkefølge. Du har hørt om det, men kjenner kanskje ikke noen som driver med slikt. Årsaken er selvsagt den tabubelagte «klamme foten» som ligger rundt emnet partnerbytte og sex med flere enn egen partner.

Få innrømmer det for venner, kolleger eller familie.

– Dette er en våt drøm for de som tar skrittet fullt ut. En drøm som har modnet over tid før man kaster seg ut i det. Ikke noe man skriver om i skryte albumet på Facebook eller kringkaster i nærmiljøet.

For de aller fleste er det viktig med diskresjon og hemmelig hold. Hysj-hysj for alt det er verdt. En livsstil på den mørke siden om man vil.

Gruppesex og partnerbytte en våt drøm?

Sex er kommet for å bli. Mennesker har det med å formere seg, noen ganger velger man å ha sex for nytelse som kjent, det kommer også til å fortsette. De som velger å nyte sin sex med andre må få lov til det så lenge det ikke skader en tredjepart.

Gruppesex og partnerbytte en våt drøm?

– Stadig flere velger å ha sex for sexens skyld, også med flere enn en, og gjerne med samme kjønn. Snakk med din partner og fortell om dine våteste drømmer, bare på den måten kan begge få det som de vil.

Fantasi kan bli virkelighet, men det må være 100% enighet, og snakk om sjalusi. Det er ingen sjanse å lykkes om en av partene ikke takler å se den andre med noen fremmede.

12% av det norske folk har vært med på å utøve gruppe-sex. Svært mange flere, fantaserer nok i den retning, uten å leve uten drømmen grunnet frykt for å bli avslørt som avviker.

Er du i et nytt forhold der i mot, forelsket og dere føler dere fram i forholdet, så er ikke partnerbytte stedet å starte. Tvert i mot. Man skal være helt sikker og snakket om dette lenge og vel før man begir seg ut på et slikt eventyr av sex.

Kåtheten herjer og du har hemmelige fantasier om å se din partner bli behandlet etter alle kunstens regler av flere, kanskje av samme kjønn. Skal du si det? Ikke nødvendigvis. Du bør vite hva du gjør og konsekvensene av å si hva du tenker på og har fantasier om.

Til tross for tabuen rundt gruppesex er det mange som har forsøkt, som gjerne benytter enhver anledning til å dele erfaringer og nytelse i en og samme stilling. Det er ikke for alle, men ikke steng inn dine følelser.

Tenk gjennom hvordan du skal gå fram.

Er det ikke bedre å angre på det man har gjort, enn å angre på alt det man ikke har fått prøvd?

Foto: Flickr/  Emily & Zac

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Smil mens du kan, Erna Solberg!

Gratulerer til Erna Solberg som ny stasminister i Norge. Kun Gro Harlem Brundtland har vært kvinnelig statsminister før Høyrelederen nå...

Hater du jobben din?

Det er opp til deg om du trives eller ikke, er det umulig å få ting på plass- bør du...

Lukk