Gullsnutten – slik stemmer du på the FML Show! Som de fleste vet, er det visuelle levende bilder som er den framtidige underholdningen. Glem bloggerne, forfatterne og avisene.

Det er gjennom levende bilder og fortsatt de talende mennesker gjennom Podcaster – som gir mest for pengene. Og streaming-tjenestene da selvsagt.

Influencerne som har valgt YouTube til sin arbeidsplass, har fått den røde løperne lagt for sin framtidige suksess, men det kreves litt innsats. Det er ikke nok å ha en YouTube-konto og tro det er nok.

Du må ha et budskap, en plan, en rød tråd, og du bør vite hva seerne dine ønsker av deg. Som igjen betyr at du må kommunisere med fansen din.

NRKP3 tar de unge på alvor, de arrangerer ikke bare VG-lista Top20 sammen med Norges største avis, nei, de drifter også den eneste prisene norske Influnecere får – om de velger YouTube som arena.

Det er utvilsomt den kilden som gir deg raskest vekst. Se bare hva våre venner i The FML Show har klart å få til på femten måneder.

The FML Show nærmer seg 39.000 følgere.

Gullsnutten – slik stemmer du på the FML Show!

Gullsnutten – slik stemmer du på the FML Show!

Først litt om hva Gullsnutten er:

Nå kan du nominere dine favoritter til Gullsnutten 2019! Avstemmingen åpner fredag 12. juli kl. 09.00 og avsluttes mandag 22. juli klokken 09.00. Du kan bare stemme én gang i hver kategori – derfor må du logge inn med Google, Instagram eller Facebook når du stemmer.

Se nøye på kategoribeskrivelse før du velger din kandidat. Du kan endre mening underveis og gi en ny stemme, da slettes den du ga tidligere i denne kategorien. Du kan stemme på videoer og kanaler som er lagt ut siden forrige Gullsnutten – 6. februar 2018 til 11. juli 2019.

Husk fristen, mandag 22. juli kollen 09.00.

Gullsnutten.no

Gullsnutten er en uavhengig stiftelse, som består av ulike aktører i underholdningsbransjen, med sosiale medier i fokus. Denne skal sikre at stemme-prosessen skal gå riktig for seg og at det blir riktige vinnere i hver enkelt kategori.

YouTube – har du sikkert hørt om. Eid av digre Google, et amerikansk video-nettsted som har eksistert i mer enn fjorten år, og som har hjemmelagde videoer som sin spesialitet og som handler om alt du kan tenke deg.

YouTube er ekstremt populært, særlig for mange unge gutter og jenter fra 10-16 år.

Katte-videoene er blant de mest populære, pranks, musikkvideoer, gjerne fra amatører, til profesjonelle aktører. Blant de mest kjente, som ble plukket opp av nettopp YouTube, var Justin Bieber (25) som kun var 13 år gammel, og som i dag er blant de aller største unge idoler i verden, i den krevende musikkbransjen.

YouTube har stor makt, den kan gi deg en plattform mot verden.

Er ditt budskap unikt, vil du bli sett og hørt. Er du en god underholder, enten du er komiker, artist, visesanger, skuespiller eller Influencer. YouTube kan gi deg evig stjernestatus og rikdom, men du må jobbe for det. Selvsagt.

Gullsnutten – slik stemmer du på the FML Show!

Derfor nominerer vi ikke The FML Show, det har andre gjort for oss, sikkert noen av de snart 40.000 følgerne deres, men vi oppfordrer deg her og nå, at du er med og stemmer fram Marthe og Fredrik – som ‘årets stjerneskudd‘ eller i kategoriene, ‘livsstil‘ eller ‘humor‘. Du kan stemme kun én gang, men du få andre til å være med å stemme helt til 22. juli, og det viktigste du gjør nå, er at du faktisk stemmer.

Alt du gjør, er å hente linken på YouTube, altså ikke en video, men linken til YouTube-kanalen til The FML Show, og limer den inn i én eller flere av de tre kategoriene vi nevnte ovenfor.

Siden det er NRKP3 som er hovedaktør i Gullsnutten, vet du også at dette er et meget seriøst og ekte arrangement som ikke har noe ulovlig eller noe mygle ved seg.

Du kan trygt stemme fram din favoritt i de forskjellige kategoriene, gratis og uforpliktende. Det er helt avgjørende at du stemmer – om du skal få din favoritt til å vinne.

Dessuten skal Gullsnutten ut på turné.

Flere steder får besøk av sine favoritter i løpet av sommeren. Tvedestrand, Bø Sommersland, Odda, Geilo og Fagernes blant andre.

Hvem som er med Gullsnutten-bussen på reise er foreløpig uklart, men det skal komme en egen nettside, som skal opplyse om alle deltaker i forkant av turneen.

Bruk din stemme til å gjøre dine idoler til vinnere av Gullsnutten. Husk du kan stemme allerede nå.

Kilde: Gullsnutten.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Oslo!

Oslo! Byen som har alt, byen som trekker til seg nordmenn fra hele landet, til en weekend på hotell, for...

Lukk