[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MwTZ0BUSMJw[/youtube]

 Krister Lundkvist og Malin Maggie har produsert og fremfører selv denne deilige låten som en direkte trøst til alle sørgende i Norge.

– Vår ambisjon er å vise hvor varm og dyp vår kjærlighet er til søskenlandet vårt. Vi ville gjøre en hyllest. Terroren er det eneste vi snakket om her de første dagene etter hendelsen. Vi var helt i sjokk, og nå vil vi vise vår kjærlighet til Norge, forteller låtskriveren Malin Maggie Lybeck til Side2.

Det er et faktum at musikk har vært viktig for mange som sliter etter tragedien 22. juli. Maria Menas «Mitt lille land» har gått som en farsott på radio, i TV, i kirkekonserter og på Øya-Festivalen. Hele Norges egen trøste låt på mange måter.

Nå har våre kjære naboer laget et smykke av en låt, som går rett i hjerte på alle som har mistet noen eller er berørt på andre måter etter terroren.

– Samtlige svenske medier, det være seg TV eller aviser, har fulgt tragedien tett fra den skjedde og helt fram til i dag. Sveriges største nettsted, Aftonbladet.se har hatt terroren som hovedoppslag like ofte som de største norske. Det viser at tragedien har fått oppmerksomhet utenfor landegrensen. En stor trøst å vite at våre naboer føler med oss i sorgen.

Tusen takk Sverige, og en spesiell takk til Krister og Malin for en varm, flott og meningsfylt låt.

Takk!

Vargas

Kilde

http://www.side2.no/underholdning/article3208359.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik- Rekonstruksjonen i mål

22 dager etter Norges historiens verste massakre var Brevik tilbake på Utøya. Denne gang med massivt politioppbud og sikkerhets-tau rundt livet....

Norsk politi- Udugelig eller vingeklipt?

Etter tragedien 22. juli har Nordre Buskerud politikammer, PST, delta og Oslo politi distrikt fått massiv kritikk. Hvorfor det? 1....

Lukk