VARGAS12.COM GIR BORT TO BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER 17. APRIL 2013!! DETTE ER BILLETTER SOM IKKE ER SPONSET AV ARRANGØR, MEN SOM ER KJØPT INN FOR AT DU SKAL FÅ MULIGHETEN TIL Å SE DITT STORE IDOL!!

Vargas12.com har siden i fjor lovet bort billetter til Justin Biebers konserter, og nå kommer det du ikke trodde var mulig. Gratis billetter til Justin Bieber konsert?! Ja, du hørte riktig!

Er du en ekte «Belieber» så vet du hva du har å gjøre.

– Sannsynligvis er det få av dere «Beliebers» som har hørt om vargas12.com. Men noen av dere har allerede kommentert, og de som har gjort det er selvsagt med i trekningen av gratis billetter og trenger ikke skrive nye kommentarer i dette innlegget.

JUSTIN BIEBER  – ALLEREDE EN AV DE STØRSTE 

– Det nye albumet «Believe» er oppfølgeren til Justin`s julealbum «Under The Mistletoe» og filmmusikken til «Never Say Never» (forøvrig den mestselgende konsertfilmen i amerikansk historie) og dermed hans tredje førsteplassdebut på Soundscans salgslister i løpet av 18 måneder – noe som gjør han til historiens første soloartist som har tre førsteplasser på Billboard-lista før han rundet 18 år.

– Justin har dominert både populærkultur og sosiale medier de siste to årene. Han har over 44 millioner Facebook-fans, 25 millioner følgere på twitter og ufattelige 2,9 milliarder YouTube-visninger, noe som gjør han til tidenes mest populære YouTube-artist.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-FVihIlU2g[/youtube]

-Med over 15 millioner solgte album i tillegg, ble Bieber i 2012 ikke overraskende kåret til den tredje mektigste kjendisen i verden av finansmagasinet Forbes. «Believe» blir Justin Biebers andre verdensturne – og inkluderer hans første fullverdige konsert på norsk jord.

Justin Bieber kan komme til å tjene sin første milliard innen årets utløp. Vet du hvordan en milliard ser ut? 1.000.000.000 . Det er fryktelig mye penger.

Taket i Telenor Arena kommer til å løftes to kvelder etter hverandre da Justin og hans dansere kommer med et fantastisk sceneshow til norske «Beliebers» i april neste år.

Der kan DU være…

BILLETTENE

Det er altså to forskjellige vinnere som blir trukket til siste konsert dag 17. april. Billett-plassene er på følgende steder på Telenor Arena:

Billett 1 TRIBUNE FELT G – TRIBUNE, Rad 12, Plass(er) 12 (sitteplass)

Billett 2 TRIBUNE FELT K – TRIBUNE, Rad 8, Plass(er) 51 (sitteplass)

– Husk at barn under 13 år kun kommer inn i følge med foresatte. Dette er arrangørens ansvar og knyttet til sikkerhet. Det er selvsagt beklagelig, men med så mange unge mennesker på en konsert, så er sikkerheten svært viktig, så det respekterer vi.

Derfor må de som ønsker billetter av vargas12.com være fylt 13. år innen 17. april neste år. Sånn er dessverre bestemmelsene fra arrangør, og vi har to adskilte plassbilletter.

Fra disse byene går det direkte busser til Telenor Arena og Justin Bieber konserter både 16. og 17. april.

Arendal
Lillehammer
Skien
Hamar
Elverum
Gjøvik
Kongsberg
Larvik
Tønsberg
Fredrikstad
Kongsvinger
Hønefoss
Hokksund
Lilletrøm
Drammen
Elverum
Drøbak
Ski,
Sandefjord
Halden
Vikersund
Moss

For at du skal være en av de to heldige som får gratis billett, så er det viktig at du leser dette, og gjør dette helt riktig. Du skal komme med gode argumenter, helst noe annet enn at du er ekte «Belieber», for det vet vi allerede.

– Det er viktig at kommentaren er riktig skrevet, og den bør ikke begynne med «Jeg», men med «Hei». Det kalles normal oppførsel. Alle innlegg som begynner med «Jeg» vil ikke bli tatt med i trekningen.

– En kommentar pr deltager, det hjelper garantert ikke å sende flere, heller tvert i mot. Husk at det er mange som ønsker billetter. For at vi skal velge akkurat deg så må den skille seg ut i fra mengden, og det anbefales at du kladder først, da skrivefeil ikke aksepteres.

Det er kun 272 dager igjen til 17. april…

De som vinner blir kontaktet på mail, og så pr telefon etter det. Dette skjer fredag 20. juli kl. 1800.

– Vargas12.com beklager på det sterkeste at det er svært mange skuffede «Beliebers» der ute, og hadde det vært mulig, ville vi gitt bort billetter til alle som ønsket å få, dessverre må det kun bli to heldige vinnere denne gang.

Lykke til!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bruce Springsteen til Rådhusplassen 22. juli!

Gode nyheter for alle Springsteen fans, han skal som kjent spille i Oslo 21. juli, og nå er det klart...

Når kommer den første Premier League spiller ut av skapet?

Når kommer den første Premier League spiller ut av skapet? Dessverre er det fortsatt lite akseptabelt å være homofil i...

Lukk