Seksuelle fantasier setter driftene i sving. Skal du være med på hans våte drøm for å tilfredstille ektemannen eller kjæresten? Bør du la henne få utløp for sin fantasier, med å dra hjemme hele kompisgjengen, for å fylle henne helt. I alle hull?

Hvis han har tanker om å forgripe seg, bør du kanskje først og fremst minne ham om at det er både forbudt, og kan medføre fengsel om man blir funnet skyldig i voldtekt. Men så er det dette med fantasi og lek opp mot virkeligheten.

– Ingen kvinner ønsker å være offer for overgrep, men noen kan være tilbøyelig for å fantasere om å få all oppmerksomhet, fra en rekke velutstyrte kåte menn. Gjerne samtidig. Oh, yes please! Og som vet hvordan en kvinne skal behandles. Lek, fantasi og drømmer er for mange en viktig del av sex-livet. Både for kvinner og menn.

Wait Son, October Is Near

m.gross196 via Compfight

My Romantic Adventures 73

Michael Vance1 via Compfight

Nesten alle norske kvinner, født etter 1985, har lest eller leser fortsatt «Romantikk.» For det er det det hele handler om. Kjærligheten. og den er det verdt og lete etter, fordi ingenting annet kan sammenligne seg med den.

Den gjør noe med deg, for resten av livet. Men så. Etter noen år så kan spenning bli monoton og du tar partneren for gitt. Og slik skal du leve resten av livet. Med den du falt for de gangen.

Dere var dødelig forelsket, men hvordan følelsen var kan du nesten ikke huske. Kjenner du deg igjen?

Så var det denne voldtekt-fantasien igjen. Hvorfor? Begjær, lyst, spenning og kåthet? Ja takk. Alt sammen. Forbudte følelser om digre pikker som duver foran øynene dine, foran kjønnet og de frister deg så voldsomt. Ja takk. Ta meg nå! Hver så snill. Alle! NÅ!

Kjenner du deg igjen, sprengkåte kvinne? Du higer etter pikk og fremmende menn, men du tør selvsagt ikke si det til en sjel. Tenk om det kommer ut, tenk om han blir forbanna og går? Vel, tenk om han har samme tankene, og til og med vil delta i din fantasi? I din «voldtekt?»

Monogamiens tid er forbi, for de aller fleste. Unge mennesker av det 21. århundre, det være så europeere, amerikanere eller asiatiske kåte unge. De vil ikke finne seg i å ha en partner. Hele livet. De vil nyte, knulle, elske og leve. Lenge. Og med mange. Helst samtidig.

Selvsagt må man ikke være ung for å begjære andre enn sin partner. Kanskje det er nettopp det som skal til, for også ditt forhold skal modnes og blomstre opp som en ny vår? Å ha en eller flere elskere som gjør helt andre ting med deg, på sin måte?

Eller blir det med fantasien?

Det er jo bare sex. Hvis du er så forbanna glad i kjæresten din som du påstår, bør du jo unne vedkommende sex med alle som vil, om det er det som er det store målet.

En ting man skal være litt på vakt for, før man blir bitter, alene og ensom, er at man har bare sin partner til låns. helt til flammen, kjærlighets gnisten gløder. Det er faktisk begges ansvar å leve livet sammen, men fire for hverandres drømmer og fantasier. Så langt det er forsvarlig for forholdet.

Tok du den?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liker du krim?

MILDRED er solgt i store mengder, både i Fredrikstad, på Tingvoll og i Kristiansund, de steder den er presentert for...

Høststormen Petra vil ramme hele Sør-Norge

Innen få timer, vil så mye som 40mm nedbør komme over det sentrale Østlandet. Inn mot torsdag 18. september vil...

Lukk