Håndball-jenter og Nora Mørks rumpe. Jada, de snakker om rumper i håndball-leiren også, både de lesbiske og heterofile jentene, kanskje ikke så rart. Spaltemeter blir brukt på fantastiske norske idrettsjenter, flotte er de også – alle sammen.

Men Nora Mørk, får ekstra fokus. Åpenbart sin ekstreme sexappeal.

Les også: Håndball-EM – Kan Sverige vinne på hjemmebane?

Verdens beste?

Mest fordi hun kanskje er blant de ti beste i verden, men også fordi hun har markerte muskler, og en frodig rumpe som omtales som troppen flotteste, av spillerne selv, både før og nå. Nora Mørk er ikke redd for å si hva hun mener, hun er fargeklatten og kjæledeggen, håndball-landslagets Gazza, på godt og vondt. Håndball-jenter og Nora Mørks rumpe.

Til og med TV2s ekspert-kommentatorer har lagt merke til at Nora Mørk har visse fordeler, foruten å være best på banen.

EM i Sverige har som alltid ellers, Norge som favoritter, Nora Mørk trener ikke med laget, men må heller spares til kamp. Nå ventes Russland i tredje kamp i grunnspillet. I OL ble nettopp Russland for sterke, og det er derfor duket for revansje for spillekåte norske jenter.

Håndball-jenter og Nora Mørks rumpe
Håndball-jenter og Nora Mørks rumpe

Håndball-jenter og Nora Mørks rumpe

Sverige ønsker å gjøre det så godt som mulig med en god blanding av unge og mer etablere spillere. De kan fortsatt nå langt, men at svenskene er flere hakk svakere enn verdensmestrene, faller nok det svenske folk og krevende svenske journalister, tungt for hjertet.

Det norske folk, fansen, som elsker norsk håndball generelt, men de norsk håndball-yndlingene spesielt, er bortskjemte. Antall håndballspillere i verden er formidabelt på profesjonelt nivå. Mange tusen, og i Norge – flere hundre, så hvorfor er ikke f.eks Tyskland bedre enn de er? De er tross alt opprinnelsesland til den norske folkesporten. Håndball-jenter og Nora Mørks rumpe får stadig mer oppmerksomhet.

I Tyskland bor det tross alt drøyt 80 millioner mennesker, her oppe i steinrøysa holder det fortsatt ut drøyt 5 millioner, det er en voldsom forskjell. Og de gangene Tyskland har slått Norge i kvinnehåndball, trenger du ikke mange fingre for å telle. Tyskland slår nemlig Norge i det aller meste, ellers.

Les også: Opptatt av kropp? Slik finner du din BMI

Samarbeide med Olympiatoppen

Vi er blaserte og sikre på å ta medalje i et hvert mesterskap, men slik har det ikke alltid vært. Norges idrettsforbund og håndballforbundet har gjennom flere tiår, i samarbeide med Olympiatoppen. Jobbet målrettet med å få på plass gode spillere, spesielt på kvinnesiden. Og beholdt de suksessrike trenerne.

Marit Brevik, en formidabel trener-personlighet lykkes så til de grader. Og med å få sine spillere til å spille slik hun mente var best. Hun styrte landslaget på stø kurs og en moderlig hånd fra 1994-2009.

Slik ble Norge beste nasjon i verden, og slik har det holdt seg fram til EM i 2016. Thorir Hergeirsson var Marits assistent i mange år, og han har videreført trønderens suksessoppskrift. Sammen med sin dyktige assistent Mia Hermasson Högdahl,  og fornyet laget med enda flere enkelt spillere, og vunnet enda flere trofeer.

Vi bør klype oss i armen nå, for vi er vitne til et håndball-eventyr som garantert ikke varer evig.

At flere av disse har utseende med seg og vet det – kan ikke være annet enn en bonus for oss som ser på.

Er det rart vi elsker Nora Mørk og dette laget?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aldersforskjell – hvor høyt i alder er du villig til å gå?

Aldersforskjell - hvor høyt i alder er du villig til å gå? Alder er tross alt bare et tall, er...

Lukk