Handle online. Det lønner seg. Alle ønsker vi å se bra ut, vi ønsker å gå moteriktig kledd og minst at klærne er komfortable. Har du barn så vil du selvfølgelig at de også skal se bra ut og før barna er det enda viktigere at klærne er komfortable.

Handle online. Det lønner seg.

I dagens samfunn er det ikke så enkelt med alle dem ytre påvirkninger som finns. Før i tiden var det ikke så viktig med merkeklær eller at du skulle se bra ut. De fleste barn gikk ut for å leke eller jobbe når skolen var ferdig og det ble ikke tenkt så mye over hvordan klær en gikk i. I dagens samfunn der verden er blitt så liten på grunn av internett og ikke minst alle dem tv kanaler som sloss om å få vise deg det siste innen mote.

Klær handlet vi på den lokale klesbutikken som også solgte alt annet en hadde brukt for. I dag finnes det utallige butikker og i de store byene kan en finne rene merkesbutikker som bare selger ett eller to merker, men om en ser på de litt mindre byene og ikke minst ute på bygdene er det ikke mange nisje butikker å finne. Som oftest er det de store kjedene en ser og hvilken by i Norge har ikke H&M, Dressmann eller Cubus. Er det rart at de fleste går likt kledd ute i de små byene?

Handle online. Det lønner seg.

Vi lever i ett samfunn der nesten alle har internett og tilgang til verdens største marked med nettbutikker med et utvalg en bare kan drømme om. Merkeklær til kjempebra priser er bare et museklikk borte, men enda ser vi at det handles mest i den lokale kjedebutikken. Nå skal det sies att netthandel øker selv i Norge og at vi blir flinkere til å handle online. Folk har oppdaget at det ikke er så vanskelig og det går som ofte fort å få klærne hjem.

Det samme gjelder om det skulle skje at du var nødt å sende dem tilbake. Det er slutt på tiden der en bestilte klær og det tok noen uker før dem kom hjem i posten. Og var du så uheldig å ikke passe den nye blusen du hadde bestilt gikk det nye uker med å sende den tilbake og få en ny. I dag sendes ofte din bestilling samme dagen og det går en dag eller to så har du hentelappen hjemme i postkassen og det er ikke sikkert du får en hente lapp en gang, en rask sms og du kan dra ned på posten for å hente din pakke. Det samme gjelder om du må sende den i retur.

Lest? Slik får du bedre råd etter ferien

Innen en og samme uke hDet finnes ingen unnskyldninger for å ikke handle klær online i dag og er det noen klær eller noe spesielt du er ute etter er det bare å gjøre et søk. De fleste nettbutikker er flink til å  markedsføre seg på Internett og de store søkemotorene gir deg svaret du leter etter. Synes du fortsatt det høres vanskelig ut, jeg gjorde en enkel liten test. Gå inn på Google.no og søk etter «Sko og klær på nett» resultatet viser seg med en gang. Den første nettbutikken jeg fant var, Zalando Norge, og etter å ha surfet litt rundt på deres hjemmeside fant jeg både klær til hele familien. Merkeklær til et bra pris og rask leveranse lover dem også. Selv vi menn har ingen unnskyldninger for ikke å handle klær på nettet og jeg har jo skrevet om dette med  menn og klær, eller «Fashion for men» som jeg synes hører mye bedre ut.

Sitter du fortsatt og kvier deg for å handle klær på nettet? Ja da er det ingen ting mer jeg kan si for å overtale deg. Det eneste du kanskje kan gjøre er å gi det en sjanse før du avskriver det helt. Er det kanskje for at du synes det ikke er helt trygd å handle på nettet? Ønsker du ikke å bruke visakortet dit på nettet? Den gode gamle postoppkravs funksjon finnes fortsatt og du skal også huske på at netthandlene bare øker og det er som regel veldig trygt å handle på nettet. Det har faktisk vist seg at det er i vanlige butikker og minibanker de fleste kredittkort blir scannet. På nettet er det ingen andre en du selv som ser koden og passer du på å bruke kjente butikker med sikker betaling er dette ikke noe problem. Møt dagen og kle deg i moteriktige klær, handle online. Det lønner seg.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Silly Season- Kolo Toure til Liverpool

Ting skjer raskt, og noen klubber vil ha på plass forsterkninger før de fleste spillerne og klubbenes ledelse tar en...

Hvorfor noen kvinner velger å være utro …

Noen kvinner og noen menn velger å være utro mot sin partner. Årsakene er ofte svært forskjellige. Menn er utro...

Lukk